Salut, as dori sa lamuresc problema cu validarea premiilor. Intr-adevar ar fi de la netbet dar acolo vorbim de 3-4 zile din momentul in care noi ii anuntam lista cu bonusuri. Problema majora este data de userii care castiga un bonus si nu isi trec userul la casele de pariuri. In cazul asta trebuie sa le tot trimitem emailuri sa le cerem sa adauge userul. Noi ne-am luat marja de 20 de zile (am pus si in regulament) pentru a da timp tuturor sa isi updateze profilul si pentru a evita diferite situatii care pot intarzia tot procesul (de exemplu sarbatori legale). Teoretic am putea plati si pana pe 5 cel tarziu insa nu ne vom putea tine de cuvant mereu de asta am luat marja atat de mare. Nici noi nu ne dorim sa trimitem de fiecare data cand un user isi updateaza profilul, un request de creditare bonus. Luam in calcul si schimbarea termenului de plata insa trebuie sa fim cu totii de acord ca pot fi intarzieri in cazuri speciale. Cam asta e povestea. Asteptam si parerea voastra si decidem impreuna cum e mai bine pentru toata lumea.
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot