Răspunde la: Campionat Pariori

21-03-2017 la 12:01 pm#109028

După părerea mea ar trebui umblat la regulamentul concursului in ce privește promovarea și retrogradarea la juniori și seniori sau desfintate aceste două categorii și să participe toți concurenții la un loc.Spun asta deoarece unii concurenți de la categoria seniori dau dovada de non combat și nu au mai adăugat ponturi de teamă că nu cumva sa le piardă și să retrogradeze.Oare de unde vine aceasta teama eu zic că probabil respectivii tipsteri nu au încredere în capacitățile lor și sunt constienti că doar o întâmplare a făcut să se afle în primii 10, o luna mai norocoasă,iar odată ce vor retrograda le este teamă că nu vor mai avea acest noroc.Nu vad altă explicație.Daca ar fi avut încredere în capacitățile lor probabil că aceștia ar fi luptat pentru locul 1 la seniori dar ei fac non combat mulțumiți doar că fac parte din categoria seniori.Eu cred că astfel de tipsteri fricoși nu au ce căuta intre cei mai buni și nu fac decât să îngreuneze bunul mers al concursului.Asadar ar trebui umblat la regulament ca aceștia să nu se mai poată folosi de aceasta strategie non combat.