@admin va salut.Referitor la pontul Israel-Moldova.Haideti sa le luam pe rand.Daca as fi vrut sa spun că Moldova bate la 2 sau mai multe goluri diferență cota nu ar fi fost 1.86 ci poate 20.Una la mana.A doua în încheierea analizei specific clar care este prognosticul că Moldova nu pierde la mai mult de un gol.Deci sunt doua lucruri din care de poate deduce cat de poate de clar care era prognosticul.Probabil că m-am grăbit puțin și am pus minusul acela în loc de plus dar chiar și așa pontul nu ar fi trebuit dat pierdut ci în cel mai rău caz anulat deoarece acel minus de bătea cap in cap cu cele două aspecte de mai sus.Uitati las eu de la mine și cu toate că pontul era câștigător propun sa fie anulat că sa nu se creeze un precedent în sensul că mie mi-a fost trecută cu vederea o eroare minora.Cred că sunteți de acord că nici pierdut nu poate fi dat deoarece asta înseamnă să ne facem că nu vedem cota de 1.86 și ce scrie in încheierea analizei.Oricum chiar și anulat fiind eu sunt cel care are de pierdut.Dar nu-i problema pentru că recuperăm pe parcurs.Acum sunt cam ocupat cu niste treburi si nu prea am timp suficient dar o sa vina o vreme că o sa va plictisiți să mă vedeți numai pe locul 1 luna de luna in clasamentul seniorilor.Luati-o ca pe o gluma.
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot