Iata o prima saptamana incheiata cu succes: profit si nimic de recuperat.
Totul a fost organizat strict matematic folosindu-ne de redactia pariuri1x2.ro pentru ponturi pariuri.
Noua statistica:
BANCA : 323.58 RON
TOTAL PARIAT: 105.23 RON
TOTAL CASTIGAT: 117.97 RON
TOTAL PROFIT: 12.74 RON
YIELD (RATA PROFIT) : 12.11 %
TOTAL PARIURI: 16 BETS
HIT RATE (10/6) : 62.5 %
DOBANDA ANUALA : 213.1257 %
Acum, sunt convins ca vor fi voci (majoritatea) care vor comenta ca am muncit enorm de mult pentru 12.74 ron.
Am sa incerc sa tai din fasa astfel de pareri cu urmatoarele precizari:
1. Nu am muncit mult. Doar 10 minute pe zi.
2. Daca am depune la banca 310.84 lei iar banca (orice banca ) ne-ar da 12.74 ron pe sapt asta inseamna o dobanda saptamanala de 4.01 %. Sau altfel spus ( avand in vedere ca sunt 52 sapt intr-un an), o dobanda anuala de 213.125 % Gasiti voi o banca care ofera astfel de conditii. Daca depozitul initial ar fi fost de 3000 ron cum mi-as fi dorit atunci discutam de o dobanda anuala de 22.08 %. Dragut, nu-i asa ? Batem inflatia si orice dobanda bancara sau fond de investitii. Asa ca mai ganditi-va inca odata inainte de a comenta ca nu se merita.
3. Este doar un experiment. Incerc sa dovedesc ca acest joc se poate duce la nesfarsit.
Voi introduce o noua valoare printre statistici, DOBANDA ANUALA care se refera la valoarea dobanzii anuale pentru depunerea initiala de 310.84 ron. Se va lua in calcul rata profitului fata de depunerea intitiala ca si cum aceasta ar fi un depozit bancar.