Nu ma supar deloc. 🙂
Dar mailul care l-am primit m-a „enervat” un pic si am zis ca e bine sa clarific anumite aspecte.
Mai ales ca l-am primit de la cineva care nu are contul prin pariuri1x2 si incepe cu acuze de genul „tepari”. Asta pe motivul ca nu a rulat bonusul in termenul dat de NetBet si a pierdut tot bonusul. Omul castiga un BONUS (conform regulamentului pe care se pare ca nu l-a citit), nici nu stie ce e ala BONUS , nici nu aduce nici un fel de valoare siteului in afara de articoelele pe care le scrie in campionat si tot el se plange , ba mai si acuza: tepari!
Deci va rog inca odata sa cititi cu atentie regulamentul iar daca nu va place sa va retrageti din concurs. Nu va forteaza nimeni, nici sa faceti conturi, nici sa depuneti. Concursul e doar pentru cei carora le place sa analizeze meciuri si sa impartaseasca analiza lor cu ceilalti din comunitate. In plus, daca sunt buni mai pot castiga si un bonus. Asta e tot. Sa nu uitam ca ii primim in concursuri si pe cei fara cont prin pariuri1x2 chiar daca asta inseamna doar pierdere financiara. Daca dau ponturi excelente de care ceilalti vizitatori ai siteului pot benefecia atunci scopul este atins, pentru ca de fapt asta se urmareste prin acest concurs.
Bafta!