Răspunde la: Campionat Pariori

26-11-2017 la 6:49 am#165357

Din pacate userul @andra76 insista cu niste probleme imaginare incepand din septembrie incoace. Cred ca am fost destul de indulgenti si i-am explicat cum sta situatia iar in plus a dat semnale ca a inteles dar se pare ca o luam de la capat.

In concluzie, userul @andra76 a fost eliminat din campionat pentru incalcare repetata a regulamentului conform articolelor II.5, II.6, IV.1, IV.2
Locul sau a fost luat conform regulamentului (art II.18) de userul @marynu.

In aceste moment trebuie facute niste precizari pentru toata lumea:

1. Acesta este un campionat de ponturi. Nu e nicidecum o campanie publicitara.
2. Scopurile campionatului sunt: pentru concurenti sa se distreze, pentru vizitatorii siteului neparticipanti la campionat sa aiba acces la alte tipuri de articole decat cele oferite de colaboaratorii p1x2 iar pentru pariuri1x2 exista doua scopuri mari si late: sa avem cat ma mult continut adaugat pe site in mod zilnic iar al doilea scop e pentru a avea o pepiniera de unde se pot naste urmatorii colaboratori ai siteului. Deci e o situatie in care fecare castiga.
3. Acest campionat nu este o loterie publicitara cum ar crede unii care cer notari. Este doar un campionat de ponturi.
4. Premiile curente se ofera deoarece, cel mai probabil, nu s-ar fi apucat nimeni de scris intr-un campionat de ponturi in care nu exista miza. Astfel am cautat un sponsor care sa ofere mizele stimulatoare pentru participanti.
5. Premiile sunt sub forma de BONUS. Scrie clar si cu litere mari in regulament.
6. Nimeni nu ar trebui sa paticipe la nici un concurs sau campionat fara sa inteleaga regulamentul si termenii din el. Am observat ca majoritatea nu intelege ce este ala un BONUS sau un FREEBET. Toate casele mari de pariuri din lumea intreaga lucreaza cu termenii de BONUS si de FREEBET. Nu e ceva inventat in Romania sau vreo „teapa” practicata de unele case de pariuri. Daca nu intelegeti acesti doi termeni cel mai bine ar fi sa nu pariati niciodata online pana nu ii intelegeti deoarece puteti pierde bani. Fara a intelege acesti doi termeni nici macar nu ar trebui sa va deschideti un cont online la o casa de pariuri deoarece aceasta decizie trebuie luata pentru maximul de avantaj (unde imi fac? prin cine imi fac? ce bonusuri se practica aici ? ce se practica dincolo, etc)
6. Singura obligativitate pentru participanti este sa aiba minim 20 de ponturi lunare adugate dupa exigentele regulamentului si sa aiba un cont deschis la NetBet insa existenta contului este necesara doar pentru a putea incasa Bonusul oferit de Netbet. Din partea noastra puteti sa nu aveti cont deloc la NetBet. Daca sunteti destui de buni, poate veti primi o oferta pentru a face parte din echipa Pariuri1x2.
7. Pariuri1x2 nu are nici un fel de interes comercial de pe urma acestui campionat. Drept dovada, se premiaza si userii care nu au cont uri create prin Pariuri1x2.(adica orice profit generat de un astfe de user il incaseaza altcineva) Probabil e singurul site din Romania si printe putinele din lumea unde se intampla asa ceva. Toate bonusurile sunt ,in general, peste tot oferite doar celor care isi deschid un cont nou atunci pe loc, de pe un anume link si depun o suma minima de bani, insa nu este cazul aici.
8. Exista falsa impresie ca pentru a primi premiul exista obligativitatea depunerii celor 20 de ron minim. Nu exista asa ceva. Cei care nu au cont prin pariuri1x2 primesc 40% din premiu indiferent daca au depus sau nu au depus cei 20 de ron. Asta este clar precizat in regulament. E comic faptul ca sunt useri care nu au cont creat prin pariuri1x2, au depus o anume suma pe care au pierdut-o si apoi se plang. Daca ar fi citit regulamentul ar fi observat ca nici macar nu sunt obligati sa depuna cei 20 de ron.
9. Pentru cei care au cont prin pariuri1x2 se ofera 60 % din premiu celor ce nu au depus 20 de ron si 100% celor ce au depus. La inceputuri premiul se acorda tuturor chiar daca nu au depus insa s-a observat ca unii dintre voi erau marcati ca BONUS SEEKERS – adica cei care vaneaza doar bonusuri fara sa depuna deloc. Atunci am luat decizia sa facem o departajare intre cei care depun si cei care nu depun insa asta doar pentru cei care au cont prin pariuri1x2.
10. Retineti: premiile se incaseaza si daca nu depuneti cei 20 de ron, doar ca veti primi 40% sau 60% din premiu in functie de unde ati deschis contul la Netbet.( este doar un alt nivel de premiere)
11. Scopul bonusului zilnic nu este pentru a premia anumite competente. Stim ca unii din voi asa il priviti insa pentru noi nu este decat un stimulator aditional pentru a incuraja lumea sa scrie. Cum spuneam, acesta este scopul nostru principal cu acest concurs iar bonusul zilnic isi propune sa fie doar o metoda alternativa si distractiva de a incuraja lumea sa scrie mai mult. In plus aduce si putina complexitate strategiei fiecaruia deoarece esti pus in situatia de a alege intre a scrie mai mult cu un risc de a pierde puncte sau sa scrii mai putin pentru puncte mai sigure dar cu sanse mai mici la bonus zilnic. Drept dovada premiul se acorda oricui care scrie ! Ce interes comercial poate exista aici cand singura cerinta este sa scrii. Poti sa ai cont creat prin alt site si sa nu depui nimic si totusi sa primesti un bonus.
12. Nimeni nu este obligat sa participe. Pariuri1x2.ro nu este dator nimanui cu nimic. Daca vi se pare un joc distractiv unde puteti sa castigati cateva bonusuri atunci distrati-va! Daca nu va plac regulile sau premiile, sau sponsorii sau siteul nostru puteti sa va reorientati oricand deoarece Internetul este vast.
13. Intotdeauna cititi regulamentul si puneti intrebari daca nu ati inteles sau dati peste termeni pe care nu ii intelegeti.
14. Ideea ca cineva s-ar complica sa masluiasca un astfel de concurs doar ca un anume user sa ia un bonus de 50 de ron este mai mult decat comica dar si lipsita de logica. Sa ne riscam credibilitatea pentru un bonus de 50 ron ? Aceasta idee nu are nici cea mai mica masura a logicii elementare. Nu ar fi mai usor sa acordam un bonus care sa nu aiba legatura cu campionatul direct userilor preferati de noi? De ce am alege sa ne complicam cu msaluirea tragerii la sorti ? De exemplu: vom acorda un Bonus de 30 de ron la NetBet primelor 10 useri care comenteaza pe acest thread legat de acest subiect pana la miezul noptii iar in commentul lor exista cuvantul BONUS scris cu litere mari macar odata. Premiile se vor acorda in prima saptamana a lunii decembrie impreuna cu premiile de la campionat. Acesta nu este un exercitiu imaginar: e chiar un concurs inventat acum pe loc cu premiile reale sub forma de BONUS la NetBet
15. Haideti sa incercam sa parem ca ne respectam intre noi daca nu putem sa ne respectam pe bune. Adica macar sa parem civilizati ca in realitate nu suntem.
16. Acest mesaj se adreseaza doar celor care au idei ciudate, pentru restul userilor, jos palaria!

EDIT1: La fel cum am hotarat sa acordam aceste bonusuri de 30 ron random (primii10 care scriu aici) , la fel am fi putut sa dam acele bonusuri direct userilor acuzati de @andra76 unde sa nu existe nicio legatura cu campionatul. E o idee ciudata rau sa crezi ca bonusul zilnic este masluit.

• Acest răspuns a fost modificat acum 8 ani, 9 luni de către Admin Pariuri1x2.