Răspunde la: Campionat Pariori

26-11-2017 la 3:05 pm#165438
Simona Simona
Participant

@admin. Despre BONUS nu stiu ce sa zic. Eu urmaresc sa fac puncte indeajuns incat sa reusesc sa promovez din nou la Seniori. Este greu. Nu imi ies strategiile, asta este. Se mai intampla. Insa asta nu inseamna ca sunt chiar asa prost la pariuri. Acum nu poti sa stai sa nu incerci sa faci puncte. Logic ca voi incerca mereu sa pun maximum de pronosticuri pentru o zi. Daca voi avea o zi buna si imi vor iesi toate pronosticurile puse pentru acea zi logic ca voi avea mai multe puncte si voi acumula puncte pentru mine. Acum exista si varianta cealalta, si anume sa nu iti iasa niciunul, sau sa ai jumi-juma intr-o situatie cat de cat acceptabila. Acel BONUS eu il privesc mai mult ca un premiu de consolare pentru participarea in luna respectiva la concurs. Pana la urma toti cred ca ne gandim la inceputul lunii „Doamne de as avea o luna buna acum sa ajung la seniori sa particip pentru premiile alea mai mari”.

Eu consider ca Pariuri1x2 are de castigat, noi ca participanti avem de castigat, NetBet si celelalte case de pariuri au de castigat mai mult sau mai putin. Posibil sa nu ramana toti fideli la una din casele de pariuri, insa cred ca totusi exista unii care raman sa parieze online la Netbet, Fortuna, Sportingbet, Admiral, etc.