Răspunde la: Campionat Pariori

08-12-2017 la 3:37 pm#168379

@admin dupa cum spuneam, fug de casele de pariuri online ca dracul de tamaie (dupa ce bet365 acum cativa ani mi-a refuzat un castig de 5000 lei cu 500 mizati pe cota 10 LIVE la un meci de NBA pe motiv de suspiciune frauda, de parca eu sunt prieten de pahar cu lebron james si imi zice blaturile din NBA). Totusi, acest concurs mi s-a parut interesant si am sperat, in ciuda scepticismului, ca Netbet sa fie o casa de pariuri corecta. Din pacate de 3 zile astept sa imi valideze o retragere de 500 RON (obtinuta din bonusul de 80 RON castigata), in conditiile in care nu pot fi acuzat de a fi bonus seeker (am depus 200 RON in ultimele 2 luni). Pe 5 decembrie au zis ca pe 6 se valideaza, pe 6 decembrie ca pe 7, pe 7 ca se scuza dar va fi pe 8, iar acum mi-au dat lovitura fatala cu „am trimis cerere catre departamentul financiar pentru a solutiona problema dumneavoastra”. Nu vreau sa dau in paranoia, dar am sentimentul ca incearca acum sa gaseasca motive ca sa nu faca plata, ori acele motive nu exista. Sunt intristat, dar nu ma mir.