Multumesc pentru raspuns, dar in ceea ce priveste pb cu acel ultim minut situatia reala este urmatoarea:
In momentul cand ora reala a fost 18.44′ 01″ serverul arata 18.45 si interzice postarea considerandu-se eronat ca s-a intrat sub cele 120 de minute, desi mai sunt 59″ pana la expirarea termenului. Nu vreau sa fac pe „Gica contra” dar cele 120 de minute au inceput de la 18. 46′ 01″ ! Abia atunci intram sub limita minima admisa. Din aceasta cauza de foarte multe ori nu am putut sa postez, iar ceea ce am jucat in locul meciului initial a confirmat proverbul „graba strica treaba”. Ultimele 3 meciuri pe care le-am ratat si in loc sa realizez plusuri am pierdut unitati au fost:
FC Brugge – Standard: DG1 gol in ambele reprize (cota 2.20 – Netbet),
ieri chiar 2″
Chiajna – Dinamo” GG (cota 2.20 – Netbet)
Chelsea – WBA> TG 3-6 (cota 1.90 – Netbet).
In locul lor, cum se intampla de obicei, am ales in graba si neinspirat evenimente care au fost lost. Daca vreti sa le vedeti ca o confirmare a faptului ca spun adevarul, le gasiti pe Winner-Tips.eu (un site unde intru alturi de mai multi prieteni virtuali) le-am postat la sectiunea „Tipseri” deoarece perioada minima este 60 de minute. Sunt postate cu tot cu argumentatia pe care am redactat-o pentru postarea la acest concurs, chiar daca acolo avem in regulament ca argumentatia sa aiba doar minim 50 de cuvinte. Nu vreau sa va mai ocup timpul si nici spatiul dand copy pe acele postari, daca aveti timp si dispozitia necesara, puteti intra acolo sa verificati veridicitatea afirmatiilor mele.
Un banal calcul: 2.20 x 9 = 19.80 ( +10.80). 2.20 x 9 = 19.80 ( +10.80), 1.90 x 9 = 17.10 (+8.10) adica un profit de 29.70 de unitati la care se adauga cele 9+9 pierdute pe ev cu care le-am inlocuit. Rezulta o pierdere de 47.70 de unitati mai putin!
Credeti-ma este frustrant si descurajator! Va multumesc pentru rabdare si imi cer scuze pentru dimensiunea acestui comm!