Dacă terminați cursa în 90 de secunde, o cronometrare care arată și secundele va arăta 1 minut și 30 de secunde.
Dar dacă veți cronometra cu un cronometru care nu arată și secundele, începând cu minutul 1 și 01 secunde cronometrul va arăta minutul 2. Este logic, deoarece după un minut și o secundă se intră în minutul 2. Asta nu înseamnă că ați alergat 2 minute, înseamnă doar că ați intrat în minutul 2 dar ați terminat cursa înainte de a se încheia minutul 2.
Folosesc exemplul Dumneavoastră pentru a explica altfel:
Dacă aveți dreptul să terminați cursa în 2 minute și ați terminat-o în 1 minute și 59 de secunde ați îndeplinit condiția? DA!
Deoarece ați terminat cursa în timp ce minutul 2 era în desfășurare, NU TRECUSE!
V-am spus cum verificați:
Pe caseta tehnică a unui meci din ligile importante se afișează și minutele și secundele, dar pe pag principală pe Flash Score se afișează doar minutul în care se aflămpartida. Este o dublă cronometrare A ACELEIAȘI SURSE! Veți vedea în orice moment al meciului că atunci când cronometrul de pe pagina principală – ne arată că suntem în minutul 90, cel de pe caseta tehnică unde arata și minutele și secundele va arăta minutul 89 si 30 de secunde – să spunem. Dacă ar fi ca Dumneavoastră, în momentul în care s-ar afișa minutul 90 ar trebui să fluiere arbitrul finalul meciului. Nu o face tocmai pentru că nu este finalul meciului, este minutul 90 ÎN DESFĂȘURARE.
Pentru că tot suntem pe un site de pariuri, sunt dispus să pariem pe orice, pe oricât și vă ofer cota 1.000/1. Vă las numărul de telefon dacă nu este interzis și vb, ne întâlnim și mergem oriunde este posibil să ne (vă) arate că am dreptate. Este o propunere însoțită de respect și decență, singurul meu scop fiind acela de a vă arăta că nu aberez
La fel este și cu acel minu 45. Nu se termină timpul de postare odată cu afișarea minutului 45, când minutul 45 se afișează, abia începe mai ai 59 de secunde până ce minutul 45 ajunge la ultima lui secundă.