Răspunde la: Campionat Pariori

17-02-2018 la 5:39 am#183088

@gees, se pare ca am ajuns la un consens

Suntem cu amandoi de acord ca ora 18:44:30 este or 18:44 si ca se poate posta. iar de la ora 18:45:00 nu mai sunt permise ponturi.
Systemul intelege foarte bine cat e ora (ca de aia e system) si blocheza orice pont incepand cu ora 18:45:00 Systemul nu interpreteaza , cum crezi tu , ce minut o fi si nu considera ora 18:44:30 ca fiind ora 18:45 cum crezi tu. Systemul considera ora 18:44:30 ca fiind ora 18:44:30. Systemul nu are setari daca sa tina cont de secunde sau nu. Systemul face totul in doia pasi extrem de simplu:
1. ia ora meciului si scade doua ore , si obtine 18:45:00 in cazul tau (ti-am trimis si calculatorul ala care face diferenta de timp si arata fix 18:45:00). Exact acelasi prinicipiu e folosit)
2. Se uita la ceas. (dar la ceasul sau) Daca ora nu a trecut de de ora 18:45:00 (sau ce o ra a caclulat dupa ce a scazut 120 min) atunci se mai permit ponturi.
Asta e tot mecanismul. Scurt , simplu si corect.

Ti-am mai explicat, ora de la tine de pe calculator poate sa fie diferita de ora de pe server sau de pe telefon sau de pe ceasul de pe perete sau de cronometrul nu stiu carui arbitru din Australia. Tu nu ai cum sa stii care e ora serverului si la orice ceas te-ai uita tot nu ai cum sa stii care e ora lui exacta. De asta e bine sa nu ajungi in ultimul minut deoarece poate fi o diferenta de 1 secunda sau de 10 secunde intre ceasuri. Nu poti sti niciodata.

Legat de asistenta pentru problemele tale cu calculatorul nu te putem ajuta din pacate deoarece noi sunt un site de analize sportive.
Bafta!