Tudor, e pararea ta si o respect. Nu trebuie sa il placa toata lumea pe Doru sau pe altul. Nici nu trebuie sa parieze lumea ce zice el. Sunt doar sugestii din care lumea sa se poata inspira, nicidecum sa parieze dupa el. Fiecare trebuie sa treaca aceste sugestii prin filtrul propriei analize.
Cat despre cote mari sau mici depind de de strategia fiecaruia. Unii prefera sa joace la nesfarsit 5 lei sperand la un mare boom ca la loto. Altii prefera sa parieze cu cote mici , un singur eveniment pe bilet, si calculat totul matematic …astfel incat pe termen lung sunt pe plus.
E ca la banca. Daca obtii un procent mai bun decat iti da banca la un depozit – e mult mai bine. Eu personal nu as paria niciodata pe ceva ce are cota mai mare de 1.8 insa asta e o parere personala si tine mai mult de probabilitatea de a castiga ceva. Fiecare pariaza cum ii place si urmareste pe cei care au acelasi tipar de gandire. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne respectam intre noi . Eu am tot respectul pentru cineva care poate paria mai mult de un evenment pe bilet chiar daca eu nu as face-o niciodata. Imprtant este ca la final fiecare din noi sa castige cate ceva., indiferent cum.
Numai bine!
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot