Răspunde la: Campionat Pariori

05-03-2018 la 5:12 pm#187151

Nu este „aceiasi problema- solutii diferite”.
S-au mai validat meciuri in trecut care erau la si 01 la si 02 sau la si 05 daca acel user a anuntat inainte de aceasta problema …. indiferent de rezultat. Problema cu 01 sau 02 e total diferita de problema argumentatiei.
Nu putem sa tratam problema 01 sau 02 diferit intre useri, dar am putea sa spunem de azi inainte nu se mai face nici un fel de concesie. Ti s-a si explicat acum cateva saptamani ca e ok sa anunti ca ai pus 01 si sa ceri validarea . De fapt acest obicei a devenit deja o cutuma. Daca era o problema de 01 sau 02 si el cerea sa fie validat si il tratam diferit puteai sa consideri aceiasi problema cu solutii diferite.

Legat de argumentatie – argumentatia conteaza foarte mult insa si aici parerile sunt subiective ( e singurul loc unde pot aparea diferente) deoarece sunt 4 persoane diferite care valideaza. Din punctul meu de vedere nu as valida o astfel de argumentatie indiferent de cate puncte sunt la mijloc ( cu + sau cu minus) . Chiar personal am invalidat cu toata ca in general nu prea validez ponturi decat la cazuri speciale care ajung in plangeri.

Si am mai zis de o mie de ori. Cand aveti cazuri , dati exemple. Da-mi cazul in care este text de umplutura si il invalidam pe loc. Cand citesti ponturi toata ziua poti ajunge sa citesti pe diagonala si sa sari anumite propozitii asa ca nu e nimeni de acuzat insa voi mereu va plangeti de altii dupa ce s-a intamplat fapta chiar daca stiati de ea. Am mai zis. Dati scris cu link si se vor invalida. Daca vreti folositi formularul de contact. Se raspunde la orice sesizare si cu aceiasi masura.