@lion, am gresit eu … e corect sa nu mai poti adauga alte ponturi. Poti sa adaugi doar daca e cancelled.
Idee e ca ai publicat dar ti-ai irosit sansa dupa ce a fost nepublicat si nu il poti inlocui. Asa e corect.
M-am uitat si eu la alte articole de ale tale si intr-adevar ai probleme mari cu argumentatia.
Te rog sa folosesti corect punctuatia, sa stim si noi unde se termina o propozitie si unde incepe. (se pune litera mare cand incepe o propozitie si punct la sfarsit). Nu stiu daca argumentatiile tale sunt de validat acum ca ma uit. Ma uit la ultima ta argumentatie si cuvintele curg fluviu fara nici un sens clar ( asta deoarece nu stim unde se incheie propozitiile)
Tin sa te anunt ca argumentatia conteaza cel mai mult in acest concurs si daca nu incepi sa le pui corect le voi invalida personal pe toate. Nu imi fac vreun scop sa te urmaresc deoarece habar nu am ce posteaza fiecare insa la cum scrii acum ai toate sansele ca toate plangerile care ajung la mine pentru ponturile tale sa duca la invalidarea ponturilor. Singurul tau noroc este ca nu am primit plangeri pana acum. Eu zic sa fii mai atent acum cat se mai poate.