Frățioare nu vreau să încep o polemică cu tine, dar țin să subliniez că din regulament nu reiese că argumentația este „degeaba” chiar dacă „nu suntem la ora de română” și – evident – contează pronosticurile! În privința distanței „de ani lumină” cred că ar fi etic să revezi și „performanțele” precedente când NU S-AU MAI NIMERIT să intre unele cote fanteziste pe care nu cred că le-ai fi jucat în realitate nici cu 2 lei. Fii atent că dacă te mai îndepărtezi un an, doi este posibil să nu mai ai semnal și să nu mai poți posta cotele „minune”! Strategia de a juca prono cu cote mari în speranța că poate SE NIMEREȘTE UNA ȘI TE SCOȚI este o lipsă de respect față de logică și nu face cinste nici unui concurs. Eu numesc asta LOTOBET!
Și încă ceva, este o totală lipsă de fair play și de respect față de ceilalți competitori ca în loc să refuzi demn și decent acest cadou, mai și mulțumești. Și te mai plângeai că ai fost considerat bonus hunter.
Acest comm apare deoarece ai luat personal ceea ce am scris mai devreme. De fapt eu susțineam anumite valori absolut necesare în relațiile dintre două sau mai multe persoane. Consider că am fost obiectiv și decent în exprimare de aceea nu cred că aveai motive de nemulțumire. În ceea ce privește acele „nu îmi place” te rog să fii convins că nu am nici o tb cu ele, nici nu am văzut că au fost date. Pot spune doar că aceste „nu îmi place” sunt o confirmare că nu sunt singurul care crede ceea ce am spus despre unele pronosticuri. Felicitări pentru punctajul din această lună, sper sincer că vei avea grijă să nu îl irosești ca în lunile precedente. BAFTĂ ÎN CONTINUARE!