Răspunde la: Campionat Pariori

05-03-2018 la 8:02 pm#187242
George Stoian
Participant

O ultimă postare prin care răspund la rugămintea d-lui Tudor în ceea ce privește un ex de argumentație, plus alternative:

Cupa Belgiei ne oferă în această seară cu începere de la orele 21.45 un meci foarte interesant, returul semifinalei dintre Club Brugge și Standard Liege. În partida tur, Standard Liege a câștigat cu scorul de 4-1, un rezultat greu de anticipat având în vedere parcursul celor două echipe în campionat. Gazdele din această seară se află pe locul 1 în clasament cu un avans de 11 puncte față de echipa aflată pe locul 2. După 25 de etape disputate Club Brugge a realizat 58 de puncte prin 18 victorii și 4 egalități, fiind învinsă în 3 meciuri. Golaverajul este 61 de goluri marcate și 28 primite.

Standard Liege este situată pe poziția a 9-a cu 33 de puncte, la un punct de echipa clasată pe locul 6, ultimul care asigură accederea în play off -ul care oferă șanse de participare în LC. Linia de clasament a oaspeților este 8 victorii, 9 meciuri de egalitate și 8 meciuri pierdute. Golaverajul este 31 de goluri marcate și 32 primite.

Faptul că echipa gazdă marchează multe goluri și dorința de a recupera diferența din meciul tur mă încurajează să cred că va marca în ambele reprize. Cu șanse bune – cred eu – pot fi jucate și alte pronosticuri: GG&3+, 1&3+, 1&GG, TG 3-6 sau chiar TG 4+

Pronostic Agentia Cota Miza Rezultat
DG1 r1 1+&r2 1+ Nebet 2.16 9 Castigator

Acest meci nu l-am mai putut posta în ziua respectivă pentru câteva secunde.
După cum vezi d-le Tudor, a fost winn și am mai făcut în plus 5 recomandări. Toate 5 winn!

Și nu este singurul, cred că am ratat 7-8 meciuri pentru câteva secunde. Asta e, pb de zi cu zi nu țin cont de timpul limită al postării
O zi bună tuturor și multă baftă!