Răspunde la: Campionat Pariori

07-03-2018 la 3:29 am#187528
George Stoian
Participant

Mulțumesc pentru încredere și pentru aprecieri! Dealtfel nici nu aș putea fi atât de indolent încât să spun un neadevăr despre ceva care se poate verifica de către oricine intră pe pag mea de profil. În ceea ce privește Fb, nu sunt un „client” obișnuit, intru rar, doar când am notificări sau mesaje deoarece ar putea fi de la cineva cunoscut și n-aș vrea să creadă că îl tratez cu ignoranță. Despre biletele „cota 2” aș zice că nu este așa simplu cum pare. Nu configurarea este principala pb ci faptul că este – într-un fel – bilet „unicat”! Nu poți juca un bilet „cota 2” cu 5, 10 lei, de obicei miza este mult mai mare, ceea ce presupune că într-o zi joci un bilet. Dacă este lost, sau și mai rău, dacă ai o serie de 4, 5 bilete lost nu este ca și cum ai pierde bilete cu cote mari jucate cu 5, 10 lei fiecare. Eu știu persoane care jucau ceea ce postam cu 500, 1.000, 2.000 de lei. Imaginează-ți ce ar presupune o serie de 4, 5 bilete lost chiar și la „doar” 500 lei pe bilet. În ceea ce privește „simt că voi duce bilanțul în jos” depinde doar de strategia pe care o vei folosi. Eu nu obișnuiesc să dau sfaturi deoarece mi se pare mai corect să-mi spun părerea și cel care o consideră utilă o valorifică, iar dacă nu o ignoră. Strategia pe care aș alege-o eu ar avea ca principal criteriu faptul că mai important decât câștigarea unui număr de unități este EVITAREA PIERDERII UNITĂȚILOR JUCATE! De aceea aș juca pronosticuri cu șanse cât mai mari, chiar dacă ar avea cote mai mici, iar miza ar fi medie. Repet, nu intenționez să „dau lecții”, spun doar cum aș juca eu dacă aș avea punctajul tău! Evident, fiecare știe ce este mai bine pentru sine și orice strategie vei alege îți urez baftă și inspirație astfel încât pe 11.03 să promovezi cu un număr de unități format din 3 cifre.