Răspunde la: Campionat Pariori

16-03-2018 la 7:31 pm#189612
George Stoian
Participant

Eu am o întrebare generată de atitudinea unora dintre participanți, atitudine prin care ignoră esența acestui concurs: POSTAREA DE PRONOSTICURI, folosind o strategie lipsită de fair play față de ceilalți concurenți, lipsită de respect față de competiție și de efortul celor care organizează și administrează acest concurs. Strategia – meschină – de care vb este NON COMBAT ul! După ce au reușit într-un fel sau altul să adune ceva unități, unii renunță la a mai posta așteptând să piardă ceilalți meciurile pe care le postează și astfel să îi depășească în clasament. Întrebarea este: nu credeți că ar fi util, constructiv să se implementeze în regulamentul de desfășurare al concursului un paragraf prin care să fie împiedicată această „strategie”?
Cred că dacă regulamentul ar prevede obligația fiecăruia de a avea un număr de evenimente postate EGAL CU NUMĂRUL DE ZILE AL LUNII ÎN CARE SE DESFĂȘOARĂ CONCURSUL această „strategie” nu ar mai putea fi folosită. Este doar o părere, sunt convins că Dumneavoastră aveți alternative mai eficiente de a elimina această formă de „participare” folosită – parcă – de tot mai mulți.