dionis1979 partial sunt de acord cu tine…….Adica, spun partial deoarece da, la ponturi ok, ar fi in regula sa se mareasca numarul de ponturi, pana pe data de 11 sa ai 10 ponturi, pana pe 21 sa ai 20 si pana la finalul lunii sa ai 30. Insa la aspectul de ponturi copiate de pe alte site-uri o fi asa, nu o fi …….Eu unul nu am timp si nici nu stiu care ar fi alte site-uri de unde sa ma inspir, sa vad ce au propus altii. Poate sunt si din cei care au vreme de asa ceva, ……….Cat despre miza cu care joci un pont, si aici e de comentat, ca daca pui scor exact, ca va inscrie un jucator sau alte pronosticuri care e putin probabil sa iasa, normal ca il joci cu miza mica. Si recunosc, si eu am fost in situatie in care am fost la Seniori si am jucat tot cu mize mici, multe de 1 unitate si pe plus fiind, am retrogradat. Insa e la latitudinea fiecarui jucator sa joace cu ce miza vrea. Si la Agentie, poti juca de 2 lei, de 5 lei, de 10 lei, de 100 lei, care cum sta cu buzunarul sau increderea in ponturile respectiva.
Bafta!
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot