Răspunde la: Campionat Pariori

21-03-2018 la 10:34 pm#190705
George Stoian
Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
1. Mi-am exprimat de mai multe ori părerea că numărul meciurilor postate într-o lună ar trebui mărit, propunerea fiind ca numărul meciurilor să coincidă cu numărul de zile: 28/29, 30 sau 31. O noutate benefică ar fi dacă în regulament s-ar adăuga obligativitatea ca fiecare participant să posteze cel puțin un eveniment la 2 sau maxim 3 zile. Consider că această măsură este necesară în mai multe privințe.
– pentru a elimina posibilitatea de a se folosi o „strategie” de non combat.
Ex: postez la începutul lunii 30 de evenimente și dacă punctajul realizat îmi permite, nu mai postez, așteptând să văd ce fac ceilalți concurenți, dacă nu mă depășesc, nu mai am nevoie să postez alte meciuri, voi posta doar dacă alt concurent va face mai multe puncte.
– pentru cursivitatea postării de pronosticuri, de fapt a concursului în sine
Cele 30 de evenimente se pot posta în 8 zile (3+3+3+3+5+5+5+3). Să ne imaginăm că toți participanții ar posta câte 30 de meciuri în primele 8 zile ale lunii – teoretic ACUM este posibil – și îndeplinesc condiția numărului minim de meciuri, acest fapt permițând tuturor să nu mai posteze nimic până la încheierea lunii! Știu, este puțin probabil să se întâmple așa, dar unii chiar fac asta, mai mult sau mai puțin și astfel ajungem la exemplul de mai sus.
Concret, eu cred că ar fi necesar ca fiecare participant să posteze cel puțin un meci măcar o dată la 2 sau maxim 3 zile. Nu ar mai putea nimeni să stea pasiv și să aștepte să piardă alții pentru a accede în clasament.
2. În privința numărului prestabilit de unități pe lună pentru fiecare concurent, vreau să-mi exprim satisfacția pentru faptul că mai sunt și alții care susțin această idee. Spun asta deoarece de multe ori am vrut să întreb dacă o astfel de măsură este posibilă, având în vedere faptul că ar implica unele modificări în organizarea și desfășurarea concursului. De aceea nici nu am întrebat.
3. Cred că realismul și calitatea pronosticurilor ar fi mult superioare dacă ar exista o limită maximă a valorii cotelor. Părerea mea este că ar fi bine să limităm cota maximă la 3.50. Precizare: nu spun să se interzică jucarea unui pronostic cu o cotă mai mare, cine vrea poate să joace un prono cu cota 7, 10 sau 100, DAR VALOAREA LUATĂ ÎN CALCUL SĂ FIE TOT 3.50! Sunt convins că nu vom mai vedea pronosticuri „exotice” care – chiar dacă sunt prinse – nu reflectă într-o formă realistă evoluția unui concurent.
Sper că nu voi supăra pe nimeni cu părerile mele, așa cum nu va fi nici o pb pentru mine dacă nu le va acorda nimeni atenție. Celor care vor fi nemulțumiți le cer scuze și îi rog . . . să nu fie de mamă!