Răspunde la: Campionat Pariori

01-04-2018 la 10:39 pm#193247
George Stoian
Participant

Livi eu spuneam să se elimine acele „umpluturi”, una dintre ele fiind chiar cea din exemplul tău. Ce nevoie am să-mi spună cineva care sunt ultimele rezultate, pe ce loc este fiecare echipă etc? Pot vedea și singur cu un banal click pe flash, așa cum sunt convins că face oricine. Eu spuneam să se impună obligația de a arăta concret pe ce te-ai bazat când ai selectat un pronostic, iar pentru asta nu ai nevoie de 150 de cuvinte. Dacă te-ai referit și la argumentația ultimului eveniment postat de mine, nu-i nici o pb, consider că ai avut intenții constructive, nu o iau personal, dar cred că sunt necesare următoarele precizări:
– redactarea argumentației ar fi cuprins 150 de cuvinte și dacă detaliam mai puțin în privința ultimelor rezultate ale celor două echipe.
– indirect, în comm tău ai evidențiat faptul că redactarea argumentațiilor cu minim 150 de cuvinte favorizează, chiar impune folosirea unor informații detaliate excesiv din nevoia de a realiza numărul obligatoriu de cuvinte.
– am arătat în comm precedent de ce consider că ar fi benefic pentru calitatea pronosticurilor postate să avem limita de 3.50 la cote. Repet, este permisă orice cotă, dar calcularea profitului să se facă pe cota 3.50. Să vezi cum vor dispărea „bpmbițele” puse la „poate o nimeresc! Sau să dovedească prin cod de agenție că a jucat acel pronostic cu cota 20 PE BANI, prin asta demonstrând că are încredere în acel pronostic și că nu l-a pus la plesneală. Am mai spus, participăm la un concurs de pronosticuri sportive, nu la un concurs de nimereli, nu la loto! De fapt, chiar și la loto oamenii care joacă folosesc diferite criterii creându-și iluzia că nu joacă la nimereală.