VĂ SALUT DOMNILOR!
Am făcut câteva recomandări în privința modificării unor puncte din regulament și de implementarea altora noi. Fiecare propunere a fost justificată cu argumente clare, la obiect, argumente care demonstrează că regulamentul trebuie îmbunătățit prin modificarea unor puncte și chiar completat prin adoptarea altora noi. Cred că este în interesul, în avantajul tuturor să participăm la un concurs a cărui desfășurare respectă câteva principii esențiale: fair-play, etică, respect reciproc, prietenie! Fie ea și virtuală. Îmi place să cred că ne dorim toți – organizatori și participanți – o astfel de competiție! Mă încurajează numeroasele comm în care și alți colegi își expun părerile și propunerile. Cred că ar fi util ca Administrația site-ului să răspundă printr-o postare, cu argumente pro sau contra acestor propuneri. Ar fi un demers constructiv, ar fi o dovadă a interesului față de părerile participanților și a dorinței de a administra un concurs a cărui desfășurare se raportează la principiile mai sus menționate. Aștept(ăm) cu încredere confirmarea sau infirmarea propunerilor! Vă mulțumesc!
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot