Iar eu cred că este o aroganță la adresa muncii organizatorilor și a celorlalți participanți! Nu contează că intră „pronosticul” sau nu. Practic, noi toți ceilalți suntem fraierii care, prin muncă și timp pierdut oferă pronosticuri „jucabile” de oricine intră și le vede, iar unul mai „isteț” pune LA PLESNEALĂ fără să se complice cu muncă și timp pentru selectarea meciurilor, analiză etc. Ce părere și-ar face cineva care ar intra să ia un pronostic și ar da numai de asemenea tentative de a obține profit? Sunt convins că ar spune că este un concurs de ghicit, nu de anticipat pronosticuri. Nu este același lucru, să anticipezi sau să ghicești. Am mai spus, cel care joacă așa ceva SĂ ARATE CĂ ARE ÎNCREDERE ÎN CEEA CE A POSTAT LA CONCURS DOVEDIND CĂ A JUCAT LA FEL ÎN REALITATE CU BANI!
O altă măsură ar fi să se calculeze profitul – dacă NIMEREȘTE – la valoarea de maxim 3.50! Să vedem dacă mai joacă așa ceva! Sunt convins că nu, deoarece nu mai rentează.
Repet, păcat de munca și timpul investit de organizatori și de majoritatea participanților care înțeleg să evolueze cu respect față de Administrația site-ului, față de concurs și față de colegi.
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot