Răspunde la: Campionat Pariori

05-04-2018 la 12:40 am#193978
George Stoian
Participant

Domnilor eu nu am spus să nu se joace pronosticuri cu astfel de cote (10, 15 . . . ), am spus doar că eu consider participarea cu astfel de cote lipsită de seriozitate în primul rând față de concurs și față de munca celor care se străduiesc să ne ofere o competiție cât mai plăcută cât mai atractivă (vezi în comm admin demersurile tehnice care se vor implementa). Am mai spus și că nu ar fi bine pentru calitatea concursului dacă ar da toți participanții astfel de pronosticuri! Din fericire nu se întâmplă asta, majoritatea tratăm cu seriozitate și respect această competiție. Tocmai de aceea, se impune de la sine o întrebare: de ce sunt tolerate acele pronosticuri? Cu ce ajută la imaginea concursului și chiar a site-ului? Pe lângă faptul că au șanse infirme de a fi winn, astfel de postări trădează o atitudine individualistă, care nu ține cont de calitatea rezultatelor la nivel de grup, în favoarea avantajului propriu.
Domnilor, prin felul meu de a fi eu mă implic total, cu convingere în ceea ce fac! Revenind la concurs, pentru mine nu este nici o diferență între situația reală și aceea de a fi fost eu cel care l-ar organiza! Când am de-a face cu ceva sau cu cineva, o fac din suflet, dacă merită, iar această acțiune, cu tot ceea ce cuprinde – administrare, muncă, eforturi tehnice, organizatori, participanți – consider că merită tratată cu seriozitate, respect și dorința de a performa! Asta mi-aș dori eu să primesc din partea tuturor și înțeleg să ofer la rândul meu ceea ce mi-ar plăcea pentru mine!