@admin: dacă eu semnalez problema anulării pronosticului la ora 21:00 și meciul cu Nürnberg începe la 21:30 cum se poate spune ca am așteptat sa văd evoluția scorului sa văd dacă este in avantajul meu??!! Am aici dovada conversației private cu @silviu, unul dintre administratori http://i66.tinypic.com/rutr2d.jpg
Pe viitor as propune sa se desemneze câte un @admin pentru perioade limitate de timp( o luna sau 2) pentru fiecare campionat in parte DINTRE CONCURENȚII CU VECHIME ( se presupune ca ei cunosc in amănunt regulamentul și pot fi un arbitru obiectiv) : un admin pentru juniori și un admin pentru seniori pentru o mai buna cursivitate a validării pronosticurilor, sa nu mai existe dubii legate de cote, de existența pronosticurilor alese in oferta celor 3 agentii de pariuri. O alta varianta ar fi ca fiecare dintre noi concurenții, sa ne validăm propriile pronosticuri, așa cum eu am făcut-o luna aceasta,dar pe care niciun @admin nu a semnalato pozitiv sau negativ, prin lăsarea unui comentariu la pronostic cu WIN sau LOST !!!
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot