Răspunde la: Campionat Pariori

01-05-2018 la 11:31 pm#199950

Salut,

Cred ca este nevoie sa aduc un pic de lumina in cazul @gees , @stefanel87.

Chiar daca din exterior pare ca s-a judecat diferit, va asigur ca totul s-a judecat in linie cu ce s-a judecat in alte cazuri asemnatoare si cu regulamentul.

Conform regulamentului:
„Greseala trebuie semnalata in cel mult o ora de la adaugarea eveimentului dar cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului.”

Aceasta este conditia pentru ca unul din admini sa corecteze si sa valideze un anumit pont care contine greseli.

La @stefanel87 s-a anuntat eroarea cu 30 minute inainte de meci iar la @gees s-a anuntat chiar in acea zi.
LA @stefanel s-ar fi acceptat intarzierea de 2 minute daca ar fi anuntat pe forum imediat. Asa s-a procedat mereu. Decizia de a anula acel pont este mai mult decat corecta.

Nu putem permite cedarea de locuri deci propunerea respectiva nu poate fi luata in considerare.

PS: Acum in timp ce scriam acest mesaj am re-verificat si se pare ca emailul de la @gees a fost trimis pe 24 aprilie , nicidecum pe 23 aprilie. Asta inseamna ca cerinta a venit dupa jucarea meciului si a fost o eroare de a mea deoarece am crezut ca data era 23 aprilie si ca cererea era valida. In consecinta s-a anulat si pontul lui @gees.

Deoarece s-a schimbat si ordinea in clasament, s-au operat si modificarile la promovari, mai exact @stefanel87 este cel promovat iar @gees este cel retrogradat .

Legat de premii:

@gees
a primit 30 ron in plus insa recomand sa ramana ca un bonus suplimentar pentru el pentru fair play-ul sau sustinut.

@stefanel87
va trebui sa mai primeasca 50 ron extra. Acestia vor fi acordati impreuna cu premiile de luna urmatoare.

Ce am invatat din aceasta lectie si ce ar trebui corectat:
Cererile trimise in privat pe email sau prin formularul de contact ar trebui ignorate deoarece le vede doar o singura persoana si pot crea suspiciuni. Ca solutie vom pune in regulament ca orice fel de greseala sa fie semnalizata doar pe forum. In felul acesta cererea este publica si poate fi vazuta de mai multe persoane iar greselile pot fi depistate mai usor.
Regulamentul va fi modificat imediat.

Bafta!