@ admin. Am pus linkuri mai jos. Pentru a clarifica situatia si a actualiza regulamentul. Nu exista nici o dovada a intentiei, deci nu cred ca se impun penalizari, avand in vedere ca situatia nu e clar reglementata.
Intrebarea era urmatoarea: Se poate posta acelasi pont, avand comentarii diferite? Nu se poate demonstra ca acesta e copiat, poate nici nu este, omul pur si simplu a postat mai tarziu, desi avea analiza facuta. Cine stie? Totusi, e o imprudenta.
Se anuleaza pontul ca fiind dublat? Sau se valideaza, avand comentarii diferite? Suspendare, eliminare si alte d-astea ar fi prea drastice pentru o imprudenta, neexistand intentie.
Dar daca s-ar posta, cum am exemplificat zilele trecute, doar o jumatate din pontul celuilalt, ca mai jos?
Poate fi considerat copiat ?
NB. De mentionat ca aceste ponturi nu au influentat clasamentul si nici nu au decis retrogradarea-promovarea.
Ma gandeam ca trebuie reglementate clar astfel de situatii, iar lipsa unui articol clar in regulament inseamna permisiune (cred ca primul caz ar trebui penalizat cu anularea pontului, nu mai drastic, iar al doilea ar trebui permis, deci nereglementat)