Răspunde la: Campionat Pariori

22-05-2018 la 11:09 pm#205083
George Stoian
Participant

Domule Tudor, te rog să nu mă înțelegi greșit deoarece singura motivație care m-a determinat să-mi spun părerea este dorința de a participa la o manifestare comună – concursul – cu o desfășurare plăcută, decentă, distractivă. Nu am de câștigat și nici de pierdut din validarea/nevalidarea meciului respectiv, dar cred că nu ai reținut corect numărul maxim de minute întârziere permis. Nu sunt 15 minute cum spui în comm de mai sus, întârzierea permisă este de doar 5 minute! Te mai rog să te gândești că prin validarea unui meci postat cu o întârziere mai mare de 5 minute, s-ar crea un precedent și oricine ar fi îndreptățit să i se valideze meciul chiar dacă l-ar posta cu 7,8, sau – de ce nu – 10 minute întârziere. Chiar a fost un meci al unui coleg – luna trecută, cred – care nu a fost validat pentru că îl postase cu 14 minute întârziere, parcă tot din cauza pb cu net ul. Nu mai îmi amintesc foarte bine, nici cine și nici meciul, dar sigur există pe forum o postare în care explică de ce a întârziat și solicită validarea. Meciul nu a fost validat. Cred că pentru tine cel mai bine ar fi să treci peste ratarea a acelui meci și să îți dedici atenția și energia viitoarelor oportunități. Crede-mă nu ai vrea să fii în locul meu în ceea ce privește numărul meciurilor ratate din cauza faptului că le-aș fi postat cu 1-2 minute întârziere, În timp, au fost peste 15, dar . . . asta e, am mers mai departe. Sunt convins că vei depăși acestă nemulțumire, așa că . . . BAFTĂ!