Tudor, te rog să mă crezi că nu aș fi insistat să mi se valideze un meci pe care l-aș fi postat cu mai mult de 5 minute întârziere. Am mai spus, am pierdut peste 15 meciuri deoarece le-aș fi postat cu UN MINUT întârziere. Doar în ultima perioadă am trecut la 2-3 meciuri un minut în plus la ora de începere pentru a mi se permite postarea respectivelor meciuri, dar numai după ce mi s-a recomandat să folosesc această modalitate pentru a reuși să postez. Recomandarea a fost făcută public, așadar ni se adresa tuturor. Mai apoi s-a luat decizia de a se permite o întârziere de până la 5 minute, foarte generoasă și binevenită.
La Barcelona – Real am vrut să joc DG2 2+ dar pentru că am întârziat un minut deși am avut timp suficient când am început demersurile pentru a-l posta – timp irosit aiurea – nu l-am postat cu un minut întârziere pentru a mă auto pedepsi. Desigur știi că rezultatul a fost 2-2 . . .
Eu cred că nevalidarea acelui meci nu este o pierdere peste care nu poți trece, iar în ceea ce privește ratarea promovării, nu pot spune decât că pentru mine eșaloanele seniori/juniori nu reprezintă categorii diferite. Calitatea unui pronostic nu este determinată de eșalonul în care participi.
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot