Tudor dacă verifici acel schimb de replici dintre noi vei constata că faci o involuntară – sper – confuzie. Atunci ai fost nemulțumit de faptul că eu am COMENTAT o anulare a unui meci de-al tău MOTIVUL PENTRU CARE NU A FOST VALIDAT ACEL MECI FIIND ARGUMENTAȚIA NECONVINGĂTOARE! Nu am CONTESTAT nici faptul că nu a fost validat meciul și nici argumentația, eu doar am spus doar că multe dintre argumentațiile altor meciuri postate de tine sunt de același nivel cu aceea de la meciul nevalidat. Amintește-ți că ai replicat spunând ceva de genul „argumentația nu trebuie să fie literatură”!
Chestia cu valoarea cotelor și a realismului pronosticurilor a venit după ce ți-ai exprimat supărarea. În această privință, a pronosticurilor dificile, am avut și am în continuare aceeași poziție deoarece înainte de a fi o competiție de interes personal, concursul reprezintă o sursă publică de ponturi de aceea fiecare dintre noi avem responsabilitatea de a propune pronosticuri ale căror șanse de a fi winn să fie realiste, prin asta contribuind la imaginea grupului, a concursului și a site-ului. Faptul de a juca un pronostic cu o cotă de 15 investind o unitate, este – după părerea mea – o dovadă de individualism, nicidecum o intenție de a oferi un pronostic pe care ar putea să-l joace altcineva. Exemplul meu este – din nefericire – inspirat din postările pentru concurs și nu se referă la tine, prin urmare sper că nu o vei lua personal.
În ceea ce privește propunerea care am primit-o și care constat că te nemulțumește, eu nu o percep ca pe o promovare, eu o consider o RESPONSABILITATE pe care mă voi strădui să o onorez cât mai bine. Nici nu va fi dificil pentru mine deoarece îmi plac și mi se potrivesc astfel de activități.
Tudor, înainte de a continua să mă consideri unul dintre contestatarii tăi, cred că ar fi bine să citești cu mai multă atenție ceea ce am scris pe pag precedente. Spre deosebire de alte comm, ÎN CELE POSTATE DE MINE vei descoperi intenția de a diminua efectul negativ și consecințele atitudinii tale, subliniind faptul că insistența ta pentru validarea acelui meci se datorează faptului că tu înțeles greșit numărul maxim de minute întârziere permis, adică 15 minute în loc de 5.
Îmi pare rău pentru amploarea și deznodământul incidentului, de aceea îți doresc să se rezolve în bine cât mai curând. Sunt convins că vei fi mai responsabil și mai diplomat!