ATENTIE : @lion te rog joaca la pariuri ponturile tale care te duc in fruntea clasamentului cred vocabularul tau neadecvat ne supara pe noi astia ”sensibili” de pe pariuri 1×2 tu trebuiesa intelegi clar lucru ca deranjeaza doar vocabularul tau extrem de stricat pe care il oferi aici pe forum nu ponturile
Acest mesaj in care ar fi trebuit sa iti ceri scuze ne faci pe toti cei de aici penibili si ca iti vine rau de la noi . VOCABULARUL este o chestie legata de caracterul omului despre care ai mai dat o dovada in mesajul de mai jos ……
mama SUNTETI MAI PENIBILI decat gafele lui karius din finala de UCL din seara asta , fereasca dmz si maica domnului doamne ce jigniri , spironiada tu iti dai seama frate ce jigniri urate am adus concurentilor din acest site , n-ai ce sa mai discutii frate , e prea de tot rasul ? nu mai apelez la alte cuvinte ca cine stie ce inteleg acesti ”sensibili” , insa cu un lucru sunt de acord – spironiada nu mai cauta alianta cu mine ca nu e bine sa apreciezi un utlizator care da ponturi bune ?MI-E SCARBA , mi se ia sansa de a concura pentru niste CHESTII DE RAHAT , dar e de inteleg cum am mai zis si o sustin sus si tare eu daca vreau in 4 zile revin pe podium oricand si la ce ora , dar nu se permite asta in concursul asta – deranjeaza