Domnule Sveica eu sunt responsabil pentru selectarea meciurilor care au completat lista și am văzut propunerea, dar cota era cam mică. Fiind mai mult un experiment, aveam nevoie de cote în jur de 2.00, deoarece pentru a avea un profit care să justifice investiția și munca de a le configura și juca , avem nevoie de cote cu o valoare minimă de 1.80 – 1.85.
De aceea mi-am permis să mai „ajustez” unele pronosticuri luate dintre cele propuse la concurs de diferiți colegi, ceea ce nu voi face dacă ne hotărâm să jucăm aplicând această schemă
Vom configura lista cu meciuri jucate de diferiți colegi la concurs! După ce vom avea o listă cu 8 meciuri, le voi desfășura pe cele 6 bilete și le voi posta aici. „Roadele” vor fi direct prop cu nivelul de calitate al pronosticurilor meciurilor.
Chiar dacă nu are valoare materială, un câștig important, chiar binevenit constă în faptul că acest proiect va ajuta la stimularea solidarității în defavoarea atitudinii negativiste, a invidiei, a rea voinței. Cum? Simplu, jucând biletele configurate cu meciuri jucate la concurs de alți colegi, ne vom bucura fiecare dacă meciurile sunt winn, deoarece dacă ei câștigă, înseamnă că ies și biletele făcute din acele meciuri. Altfel spus, dacă vreau să câștig, trebuie să vreau să câștige și cei care au postat acele meciuri!
Răspunde la: Ponturi pariuri
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot