Bai copile, eu ti.am dat un sfat FOARTE PRIETENESC, daca tu nu esti in stare sa te temperezi si sa iei sfstul ca fiind unul PRIETENESC, problema ta. Ru nu dau foi bani pe tine si pe ponturile tale. Am incercat sa ma inteleg bine cu tine dar tu stii doar sa comentezi, sa fii increzut si sa te dai mare. Pe vine ontereseaza cotele tale? Nu ajuta cu nimic aceasta comunitate cotele tale. Ajuta cotele tuturor si ar mai ajuta si sa ne intelegem. Dar vezi cum nu esti capabil sa priemsti un sfat si sa fii intr.un colectiv? Ti.am dat un sfat si ai si inceput sa comentezi si sa te lauzi, pentru ca doar de atat esti bun. degeaba prinzi cote de 4 daca 30 ponturi nu iti ies si 5 da.
1. La mana – nu esti in stare sa pricepi ca sfatul meu a fost pentru ca tu sa FII PRIMIT inapoi, dar nu esti in stare sa pricepi.
2. o tii intr-una cu faptul ca reprezinti un pericol, dar singurul care comenteaza la adresa stilul altora de joc tot tu esti.
3. daca intelegeai unde ai gresit, ami fi avut decenta si rabdarea necesara sa iti astepti iertarea, in schimb tu doar presezi staff-ul sa iti dea alta sansa, care credeam ca o meriti cand ti.am oferit acel sfat, insa care nu cred ca o mai meriti. ti.am zis de n ori sa ne demonstrezi ca esti major, lucru care nu ai vrut sa il faci, insa sper sa se rezolve prin staff aceasta verificare, sunt ferm convins ca nu ai 18 ani.
Imi e foarte clar ca orice ti.as zice nu esti capabil sa intelegi 2 fraze, asa ca inchei aici. Mi-a ajuns sa ma lupt cu morile de vant, sper sa iti vina mintea la cap. Te salut
Răspunde la: Campionat Pariori
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot