Răspunde la: Probleme validari campionat

08-07-2018 la 6:58 pm#215083
George Stoian
Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
Din dorința de a oferi cu promptitudine statutul și rezultatul fiecărui eveniment postat, intenționând astfel să asigur tuturor posibilitatea de a fi informat cu privire la situația evoluției proprii și a celorlalți participanți, astăzi 08.07 am validat eronat rezultatul unui eveniment postat de colegul nostru, DOMNUL FĂRCUS / DIONIS1979. Semnalarea și corectarea acestei erori a fost facilitată chiar de DOMNUL FĂRCUS, demers prin care colegul nostru a dat un exemplu de fair play și de respect față de organizatori, față de colegi și față de competiție! Vă mulțumesc DOMNULE FĂRCUS!
Sunt convins că oricare dintre colegii noștri ar avea aceeași atitudine etică într-o situație asemănătoare! Și mai cred că această atitudine NU AR TREBUI să fie considerată specială deoarece omenia, cinstea, decența, respectul reciproc, sunt însușiri care ți de NORMALITATE și ar trebui să se regăsească în caracterul oricui! Din nefericire viața reală nu confirmă această normalitate, de aceea, astfel de exemple sunt binevenite, chiar necesare!
Mulțumesc încă odată și îmi cer scuze pentru că nu am fost suficient de atent!