Răspunde la: Campionat Pariori

13-07-2018 la 8:27 am#215996
Negustoru
Participant

L-am vazut in primele zile ale lunii unde era dupa cum am specificat.
Nu este specificat in regulament nici faptul ca un meci care incepe la 23:59 pe 31 este valabil pentru luna inceperi partidei. La asta ma refeream cand am spus „sa fiti corecti” ca este vorba de o chestie nespecificata in regulament si putin aiurea din punctul meu de vedere. Pronosticul tau a fost dat dupa ora 21:00, ora la care incepuse ultimul meci de fotbal valabil pe luna respectiva din punctul meu de vedere. Motiv pentru care am crezut ca nu mai avea rost sa fortez. Daca consideram ca punctul tau de vedere este valid, iti copiam pronosticul si miza in alta avancronica si clasamentul ramanea neschimbat indiferent de rezultat..daca sti cum zic. Uite ce n-am postat.

Uruguay si Portugalia.
In aceasta seara la ora 21:45 in cadrul Campionatului Mondial de fotbal asistam la al doile meci din cadrul optimilor de finala unde se intalnesc Uruguay si Portugalia.
Uruguay a terminat pe prima pozitie in grupa A reusind 3 victorii in 3 meciuri fiind echipa care nu a incasat niciun gol. Cu un lot foarte bun cu 3 fundasi centrali de calitate si doi dintre cei mai buni atacanti din lume Suarez si Cavani.
Portugalia este campioana europeana. Clasata pe pozitia a doua in grupa B, Portugalia a incantat cu prestati de calitate pana in acest moment. Cristiano Ronaldo s-a remarcat ca fiind lider convins in aceasta competitie marcand 3 goluri in primul meci fiind un jucator care poate castiga de unul singur orice meci.
Anticipez un meci dur cu multe fauturi si intreruperi. Odata cu trecerea timpului asteptam situatii tensionate care pot face diferenta. Cred ca ambele formatii au sanse egale la obtinerea calificarii.
Mizez pe un 2-4 goluri la o cota de 1.65 oferita de NETBET.