Răspunde la: Campionat Pariori

13-07-2018 la 10:50 am#216072
mircea231
Participant

Omule, iti mai repet o data, nu am zis cu niciun pic de ironie. Ai venit sa te plangi pentru ca vrei bani, altfel nu mai ziceai nimic, asta e clar, iar eu am zis, repet, FARA NICI UN PIC DE IRONIE SAU RAUTATE, sa ne faca schimb de premii. Te supara ca incerc sa nu intru in polemici si orice ar fi, tot trebuie sa degenereze o discutie?
Daca nu voiai banii, mai ridicai acest subiect cu cererea de a schimba clasamentul? Nu. Te simti jignit de adevar? Nu e normal. Nu e ca si cum am zis un lucru fals, e ceea ce vrei si nu am zis-o cu rautate, am zis-o tocmai pentru a evita genul asta de discutii si de comentarii fara argumente si vorbe „la misto”. Plus de asta, invata sa vorbesti civilizat si sa nu jignesti, ca eu nu te-am jignit si am incercat sa vorbesc frumos si tot tu esti cel ce te ataci. In fine, nu mai conteaza, sper sa se incheie aici discutia ca nu e constructiva deloc.
Sper ca dupa aceasta discutie sa se adauge in regulament o mentiune clara de aceasta problema.

PS: Argumentul meu nu a fost ca vrei tu bani, am dat si un exemplu, un meci ce se duce in prelungiri, e normal sa treaca la validare pe ziua urmatoare? Sau daca Steaua si Dinamo jucau la ora 23.00 si se trezeau ca de obicei suporterii sa faca scandal si sa intrerupa meciul 20 minute, nu trece de ora 00.00? E corect asta sa fie factorul determinant zilei de validare? Parerea mea ca nu. De ce? Pentru ca mereu vor genera discutii legate ce factorii determinanti a.i orei de finalizare a meciului. Asa, ora de incepere a meciului e fixa si indiscutabila.
Orice se decide, nu ma deranjeaza, pentru mine este ok atat timp cat va fi transparenta si se va pune in regulament.