Răspunde la: Campionat Pariori

15-07-2018 la 10:48 pm#216650
George Stoian
Participant

COSTIN SALUT!
În diferite situații se spune – glumind mai mult sau mai puțin serios: A FOST SUBLIM, DAR . . . A LIPSIT CU DESĂVÂRȘITE!
Parafrazând, putem spune că afirmațiile din comm tău de mai sus: ar fi corecte dacă ar fi realiste! Voi motiva concret și voi argumenta cu exemple legate direct de diferite situații care aparțin de desfășurarea concursului.

1. Regulamentul stipulează că pentru corectarea unor greșeli: data de disputare, ora de începere, valoare cotă, valoare miză, este necesară postarea unei sesizări înainte de începerea evenimentului, prin care să se solicite corectarea greșelii respective. Această prevedere nu este opțională! În lipsa sesizării, sau dacă nu a fost postată înaintea orei de începere, evenimentul nu va fi publicat. Sunt de acord că data de disputare, greșită sau corectă, nu determină calitatea unui pronostic, dar astfel de situații sunt definite simplu de înțelepciunea din popor: unde-i lege, nu-i tocmeală!
Cum am afirmat mai sus, voi argumenta cu un exemplu concret: în urmă cu 2-3 luni, un meci din Olanda 2 postat la concurs de un coleg, s-a întrerupt cu câteva minute înainte de încheierea timpului regulamentar și meciul – al cărui pronostic avea șanse minime să fie winn – a fost nepublicat. La întrebarea ta – probabil retorică – adresată colegului respectiv, „crezi că mai erau șanse să fie winn”, colegul a replicat: „tot ce e legal, nu e neapărat moral”! Comentariul tău a fost: „Just”! . . . comentariu prin care ți-ai exprimat susținerea pentru respectarea regulamentului.
2. Componenții echipei de validare NU POT CORECTA ASTFEL DE GREȘELI, așadar nu aveam cum să corectez eu data de disputare a meciului. Tot ce puteam face constă în a-ți trimite mesaj, ajutându-te astfel să afli în timp util de greșeală pentru a putea face sesizarea înainte de începerea evenimentului. Faptul că am trimis 2 mesaje este – cred eu – o dovadă de bună intenție
3. Au fost mai multe evenimente postate cu diferite probleme de același gen, soluționate în conformitate cu demersurile făcute – sau nu – de colegii care le-au postat. Concret, evenimentele cu detalii greșite, pentru care s-a făcut sesizare în timp util au fost validate și publicate, iar cele pentru care nu a fost făcută sesizare, nu au fost publicate.
Sunt convins că toți colegii doresc și așteaptă de la noi să onorăm încrederea acordată prin respectarea și aplicarea regulamentului cu obiectivitate și corectitudine, criterii strâns legate de un altul cel puțin la fel de important: IMPARȚIALITATEA!