Răspunde la: Campionat Pariori

30-07-2018 la 3:55 am#219043
George Stoian
Participant

TUDOR SALUT!
Nu știu dacă este posibil, dar nici nu cred că este nevoie! Poate ar fi mai bine dacă ai percepe mai relaxat ceea ce te deranjează, evitând astfel să te enervezi și să te implici în schimburi de replici din care nu ai nimic de câștigat. Nu este ceva dificil, de fapt este ușor pentru oricine să evite o relație conflictuală. Trebuie doar să vrea asta!
În ceea ce privește unele pasaje din textele argumentative, cred că pb constă în faptul că tu le redactezi de parcă ai vb cu toți colegii. Un alt minus este reprezentat de lipsa informațiilor concrete, rezultând astfel o motivare superficială a alegerii pronosticurilor.
Pentru a îmbunătăți calitatea argumentațiilor, îți propun să le redactezi gândindu-te că trebuie să mă convingi doar pe mine să joc pronosticul ales de tine! Voi avea nevoie de informații despre meci și detalii statistice despre fiecare echipă, dar în special motivele în baza cărora îmi recomanzi să joc ceea ce îmi propui tu! Sunt convins că vei motiva convingător fiecare pronostic! Baftă!