Răspunde la: Campionat Pariori

30-07-2018 la 12:15 pm#219109
George Stoian
Participant

DOMNULE FĂRCUS SALUT!
Nu înțeleg cum ai dedus că eu îl încurajez pe Lyon să fie superficial, deoarece în acel comm eu chiar îi recomand să NU MAI REDACTEZE ARGUMENTAȚII SUPERFICIALE! Voi comenta fiecare afirmație în speranța că vei înțelege buna mea intenție

1. La întrebarea pe care mi-a adresat-o Lyon: „cum pot bloca un utilizator de pe site” i-am răspuns:
„nu știu dacă este posibil, dar nici nu cred că este nevoie”!
2. Recomandarea de a „percepe mai relaxat ceea ce te deranjează” are menirea de a-l determina să nu mai fie impulsiv, să evite discuțiile contradictorii sau măcar să nu folosească replici acide în comunicarea cu Dumneavoastră!
3. Pasajul următor din comm meu:
„În ceea ce privește unele pasaje din textele argumentative, cred că pb constă în faptul că tu le redactezi de parcă ai vb cu toți colegii. Un alt minus este reprezentat de lipsa informațiilor concrete, rezultând astfel o motivare superficială a alegerii pronosticurilor”.
Atenționându-l că din argumentațiile d-lui lipsesc informațiile concrete, acest minus ducând la „o motivare superficială a pronosticurilor” cred că este evidentă dezaprobarea mea în ceea ce privește calitatea argumentațiilor.
4. Pentru a-i oferi o motivație în plus, i-am recomandat să își argumenteze pronosticurile ca și cum ar vrea să mă convingă pe mine să le joc. În acest sens, i-am precizat și faptul că argumentația pronosticurilor trebuie să cuprindă informații mai multe și mai concrete, în pasajul următor:
„Voi avea nevoie de informații despre meci și detalii statistice despre fiecare echipă, dar în special motivele în baza cărora îmi recomanzi să joc ceea ce îmi propui tu”
Cu alte cuvinte, i-am cerut să facă argumentații mai bogate în informații legate de pronosticurile postate.
La final mi-am exprimat părerea că nu îi va fi greu să facă ceea ce trebuie pentru a redacta argumentații decente, evitând astfel criticile și nemulțumirile generate de aceste critici.
Chiar nu înțeleg ce te-a determinat să afirmi că eu l-aș încuraja pe Lyon – sau pe altcineva – să trateze cu superficialitate motivarea pronosticurilor jucate la concurs!