Răspunde la: Campionat Pariori

30-07-2018 la 11:54 pm#219265
George Stoian
Participant

Chiar și atunci când știu ceea ce am de făcut, dar în special când am o incertitudine, eu obișnuiesc să întreb, să cer ajutorul celui/celor cu mai multă experiență în domeniul respectiv, deoarece cred cu convingere că este mai bine să fac tot ceea ce este necesar pentru a preveni o eroare, decât să ajung în situația de a o remedia! Din dorința de a nu „încurca borcanele”, dar și pentru că îmi face plăcere să relaționez cu oameni de omenie, comunic des și mult cu Livi. Având mai multă experiență în rezolvarea diferitelor pb sau neclarități, părerea lui îmi oferă, fie certitudinea că am luat o decizie bună, corectă , fie o alternativă mai potrivită pentru rezolvarea unei anumite situații.
Probabil că uneori nu am ales cel mai potrivit moment să-l apelez, dar de fiecare dată am găsit la Livi răbdare, înțelegere și suport – tehnic și moral – de aceea vreau să-i mulțumesc pentru sprijin, pentru felul lui de a fi și pentru implicarea totală și benefică în rezolvarea diferitelor situații, contribuind astfel la o desfășurare optimă a concursului și la unitatea grupului!
Mulțumesc Livi!