Răspunde la: Predictor

31-07-2018 la 7:32 pm#219396

Salut,

As dori sa incep prin a-mi cere scuze pentru toate neplacerile provocate. Avem o situatie in care vina apartine in exclusivitate pariuri1x2. Mai exact, Fortuna si-a schimbat platforma (sau mai bine spus este in curs de schimbare) iar cu aceasta ocazie au anuntat ca nu vor mai putea fi oferite freebeturile saptamanale. (regulie ale noii platforme)
Poti afla mai multe legate de noua platforma FORTUNA aici: https://efortuna.ro/cms/descopera-platforma

Din cauza unor probleme de comunicare interne cauzate de perioada vacantelor noi nu am oprit concursul cand de fapt acesta trebuia oprit din cauza imposibilitatii acordarii premiilor. Am facut-o prea tarziu, astfel ca am ajuns in situatia de a avea trei etape pentru care nu putem oferi premii freebet.

Momentan suntem in discutie cu ceva case pentru a sponsoriza acest concurs. Concursul va fi reluat imediat ce vom ajunge la o intelegere cu o casa de pariuri.

Pentru cele trei etape vom acorda premiile paysafe celor care au castigat paysafe iar celor care au castigat freebet le vom acorda de asemenea un paysafe de 50 ron (indiferent de valoarea premiului freebet castigat)

Toti castigatorii vor fi contactati in particular prin email.
Multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru situatia creata.