Răspunde la: Campionat Pariori

13-10-2018 la 10:16 am#238296
George Stoian
Participant

VĂ SALUT DOMNILOR!
1. Chiar dacă, pentru a se pricepe și a juca la pariuri sportive, nu este necesar pentru nimeni să aibă un nivel intelectual peste medie, cred că este nevoie de istețime pentru a înțelege și a juca, având în vedere oferta tot mai diversă în ceea ce privește complexitatea pronosticurilor.
2. Participarea la concurs se face în limba română, vorbită de toți participanții și folosită la redactarea argumentației prin care fiecare își motivează alegerea pronosticului jucat la evenimentul postat.

Majoritatea textelor argumentative confirmă afirmațiile de mai sus, dar sunt și unele postări, în care argumentațiile sunt superficiale, subiective, iar altele par a fi scrise de persoane care nu cunosc bine limba română. Dacă la cele numite de mine „subiective” explicația este evidentă, sunt redactate cu intenția de a justifica în primul rând COTA, nu pronosticul jucat, la celelalte explicația reprezintă o PRACTICĂ INTERZISĂ DE REGULAMENT: COPY PASTE DUPĂ TEXTE APĂRUTE PE SITE uri, probabil redactate în engleză! De ce cred asta? DEOARECE NU ESTE POSIBIL CA UN ROMÂN SĂ MALTRATEZE ÎN AȘA HAL LIMBA MATERNĂ! Traducerea nu este făcută în cea mai fericită formă, de aceea unele argumentații au pasaje de-a dreptul ridicole în ceea ce privește cursivitatea formulării propozițiilor, a frazelor sau a unor asocieri de cuvinte! Este jenant și ridicol în același timp să susții că ești român și să prezinți un astfel de text scris în limba română! Nu este vb de faptul că „nu suntem profesori de limba română” și nici că „nu postăm opere literare” cum s-a mai replicat uneori, dar nici să ne batem joc nu este acceptabil. În plus, eu unul consider că postarea unei astfel de argumentații este lipsă de respect față de organizatori, față de colegi, față de sine. De fair play nu mai amintesc, ar fi inutil . . . !
Având în vedere această realitate, în numele majorității participanților care au o atitudine onorabilă, voi trata cu obiectivitate dar și cu maximă exigență argumentațiile de mântuială și cotele „ajustate”! Altfel spus, nu accept să fiu mințit!
Nu nominalizez, dar dacă va fi nevoie, o voi face!
Vă doresc o zi bună și baftă!