@marynu : omule, încă nu înțeleg de ce te supăra faptul ca solicit foarte multe analize postate cu întârziere sa fie postate, atat timp cât solicitarile sunt regulamnetare și acceptate de adminii acestui frumos concurs!!!! Chiar nu este intenția mea sa prind cote mult mai mari decât sunt ele inițial, din experiența noastră in acest domeniu, culmea, aceste cote SCAD, mai mereu, cu cât se apropie startul meciurilor !!! Așa ca logica ta chiar nu are sens !!!
Scopul nostru prin analizele noastre postate cu cel puțin 2 ore înainte de începere, este acela ca lumea sa se inspire și sa câștige câțiva bănuți in plus, pe lângă salariul lunar, asta e menirea noastră cu acest concurs !!! Nu sa ne certam noi pe aici pe forum și sa fim excluși pentru limbaj vulgar..
Vreau sa închei aceasta polemica prin a-mi cere scuze tuturor celor pe care i-am deranjat, pentru numeroasele întârzieri din ultima vreme, dar profit de aceasta ocazie sa va urez tuturor multă sănătate, SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi vouă, sa fim mai buni și mai tolerantii unii ce ceilalți iar in privința pariurilor, sa încercam sa nu mai donam caselor de pariuri, fie acolo și 2,3,5 sau 10 lei deoarece astfel noi vom alimenta, într-un mod alarmant de rapid, aparitia lor de la o zi la alta.. Mult succes tuturor !!! ???
Răspunde la: Probleme validari campionat
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot