Bună Mihaela!
Deoarece prevederile regulamentului concursului sunt diferite față de regulamentul casei de pariuri din oferta căreia ai selectat pronosticul – diferență care conduce la decizii contrare în ceea ce privește validarea/nevalidarea evenimentului – consider că este necesară consultarea organizatorilor înainte de a lua această decizie. Voi solicita părerea conducerii site ului și în cel mai scurt timp situația se va clarifica. Mulțumesc pentru evidențierea acestei incompatibilități între prevederile regulamentelor, al concursului și al casei de pariuri 888Sport!
Argumentul prin care exemplifici – precizarea mea legată de meciul Standard vs Anderlecht – nu este potrivit pentru situația creată de amânarea meciului Cajamarca vs Cesar Vallejo, deoarece eu mă refeream la o situație similară celei de ieri – la meciul Antwerp vs Standard – când meciul s-a întrerupt, dar a fost reluat după apox. o oră. De aceea am spus că am evitat să fac „modificări la modificări”, preferând să aștept și să văd dacă meciul se reia sau se amână pentru o altă zi.
Sunt convins că argumentarea a fost bine intenționată, dar – repet – comm meu nu presupunea o amânare pentru altă zi.
Răspunde la: Probleme validari campionat
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot