@admin am rugamintea de a mi se analiza situatia celor doua ponturi din Costa Rica, am specificat atat pe forum cat si in finalul argumentarilor ponturilor ca ora indicata de NetBet estediferita de ora afisata de Flashscore si conform regulamentului competitiei am sa afisez ca ora de incepere ora oferita de NetBet si daca la primul meci intrasem in cele doua ore , la partida a doua as fi avut timp destul sa trec ora normala , cu toate astea am afisat ora care era data de netbet, nu e normal sa mi se anuleze doua ponturi castigatoare o cota de 1,85 si una de 2,40 sa zicem ca primul meci ar fi fost de anulat ca depasisem termenul de postat, dar la meciul 2 eram in termenii regulamentului nu aveam de ce sa trec ore eronate, mai ales ca am si specificat atat in Forum cat si in argumente ca orele difera si am spus si exact ce ore ofera flashscore si ce ore ofera netbet, mai mult de atat, pe parcursul zilei mai icnercasem sa postez pontul ( se poate verifica) si dupa ce am scris argumente si tot ce trebuie, cand am dat pe butonul sa se posteze am avut surpriza sa primesc mesajul ca inca nu se datuse liber la postat cu toate ca se anuntate cu o zi inainte reluarea Campionatului. Mentionez ca i-am trimis lui George Stoian pe Facebook pe mesaj privat o fotografie care imi confirma faptul ca NetBet oferea ca ora de start ora 3 dimineata. doresc doar sa se reanalizeze situatia pe baza argumentelor pe care le-am spus mai sus, multumesc. Repet, nu aveam nici un interes sa cer validarea acestor ponturi cu mai bine de o ora inainte de inceperea jocului, puteau sa fie si pierzatoare si sa mi se valideze pentru ca asa sesizasem eu atat in forum cat si in argumentarile ponturilor, sa mi se valideze pentru ca ora oferita de netbet este ora diferita de ce apare in Flashscore.
Răspunde la: Probleme validari campionat
Adauga un comentariu!
Ponturile zilei
Promotiile zilei
Hot