Nu pot adauga un pont, deoarece la meciul Basel – Arsenal pontul meu apare ca fiind dat de 3 ori, mi s-a mai intamplat aceasi problema dar nu s-a reparat nimic
Ponturile care le mai vreau pentru azi sunt:
Dinamo Kiev – Besiktas pronostic 1 cota 3,00 miza 9 unitati
Meci contand pentru ultima etapa din grupa B, o grupa in care doar Dinamo Kiev nu mai are sanse de calificare, obtinand doar 2 puncte, ambele in deplasare la Napoli si Besiktas, surprinzator este ca pe teren propriu unde orgoliul ucrainienilor este cunoscut, la care vine in ajutor si clima extrem de dura la care jucatorii sunt adaptati din campionat. creeza din Dinamo Kiev in aceasta seara o echipa greu de invins, chiar daca nu mai au miza pentru acest meci. Besiktas se deplaseaza la Kiev pentru a obtine o calificare istorica in primavara Champions League in cazul in care reusesc sa castige. orice alt rezultat face ca Besiktas sa ramana pe locul 3. Besiktas vine dupa un meci extrem de dificil in campionat in deplasarea de la Fenerbache acolo unde a obtinut o remiza, sunt neinvinsi in grupa B acumuland 7 puncte dupa 5 jocuri, insa cu toate astea la Kiev nu le va fi deloc usor, mai ales ca odata cu trecerea timpului turcii se vor descoperii si mai mult in aparare. Mizez pe o victorie de orgoliu a ukrainienilor in acest meci, care vor lupta pentru suporteri si pentru punctele aducatoare de bani europeni. Mult succes Dinamo Kiev!
si Benfica – Napoli pronostic 2 cota 2,85 miza 9 unitati
La acest meci nu am mai scris argument pentru ca nu mi-a fost acceptat nici al 2-lea
rog daca se poate sa fie anulate 2 din cele 3 ponturi care apar pentru meciul Basel – Arsenal ca sa pot adauga celelalte doua ponuri pentru azi