Campionat Pariori

• 25-06-2017 at 3:15 am #133296
    stefanel87
    Participant

@berbecii : legat de cont vei fi verificat si apoi vei fi validat sau nu !!

25-06-2017 at 4:48 pm #133383
    zavoianu lucian
    Participant

Revin cu o nelămurire. Ieri am câștigat un premiu de 50 lei. Eu am cont la netbet și luni vreau sa fac o depunere pe cont. Mai primesc premiul? În plus mi se spune ca contul e invalid . Ce pot face ? Exista vreo regula și am încălcat o ? Chiar vreau sa știu mai ales ca am șanse la promovare.

25-06-2017 at 10:05 pm #133420
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Bonusul zilnic se ofera doar celor care au contul creat prin pariuri1x2 , deci nu esti eligibil pentru acel tip de premiu.
    In campionat vei primi 40% din valoarea afisata.
    Nu ai incarcat nici un fel de regula.

25-06-2017 at 10:09 pm #133422
    zavoianu lucian
    Participant

Și de ce totuși mi s a spus ca am contul invalid? Sau rămâne asa pana când fac 20 ponturi?

27-06-2017 at 12:49 am #133585
    Yildirim
    Participant

SimyTimy are pile la admin de castiga numai el la bonusul zilnic?

27-06-2017 at 7:47 am #133604
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@berbecii, cont invalid va ramane mereu deoarece invalid inseamna ca nu e creat prin pariuri1x2, insa premiile le vei primi conform cu regulamentul.

27-06-2017 at 8:05 am #133607
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@yildirim, e o intrebare chiar foarte buna si ma bucur pentru ca pot aduce niste precizari aici pe care poate lumea nu le-a inteles inca.

Bonus zilnic a fost creat special pentru a incuraja adaugarea cator mai multe ponturi. Mai exact, cu cat adaugi mai multe ponturi intr-o zi cu atat ai mai multe sanse de castig deoarece poti castiga chiar daca pontul e pierzator. Tragerea la sorti se face de catre cei ce valideaza folosind un buton. Vezi poza aici: http://prntscr.com/foll24
    Butonul de extragere are in spate o functie random care extrage aleator un pont din toate adaugate in ziua anterioara indiferent de data eveimentului sau daca pontul este castigator sau pierzator. Daca te uiti la @SimyTimy80, acesta are adaugate luna asta 82 de ponturi de 4 ori mai mult decat majoritatea. Asta inseamna automat de 4 ori mai multe sanse pentru a castiga un bonus zilnic. Daca toata lumea ar adauga maximul permis atunci sansele s-ar uniformiza. La fel a fost si cu @Anaxandidas luna trecuta cand a castigat 6 bonusuri. Asta tot din cauza volumului mare de ponturi. In concluzie, cu cat mai multe ponturi adaugi intr-o zi, cu atat ai mai multe sanse de a avea un pont extras pentru bonus zilnic. Iar concluzia a doua ar fi ca @SimyTimy80 nu are nici un fel de pile.

Bafta!

27-06-2017 at 4:41 pm #133688
    zavoianu lucian
    Participant

Ms frumos admin și scuze pentru insistenta. Zi buna pt toți.

30-06-2017 at 3:13 pm #134173
    stefanel87
    Participant

@admin : ACTUALIZEAZA SI NOUA PONTURILE DE ASEARA..MAI ALES CA ESTE FINAL DE LUNA SI SE DECID PREMIILE DE TIPSTER.MULTUMESC ANTICIPAT.

01-07-2017 at 12:25 am #134266
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

In urma a ceea ce a incercat @smartbet sa faca cu @stefanel87 am luat decizia sa adaugam o noua regula:

In situatia in care o persoana va folosi acelasi meci, pont, cota si miza cu scopul de amentine distanta de urmaritorii sai, atunci pontul va fi anulat. Ex: locul 1 asteapta sa vada ce posteaza locul 2 si posteaza fix acelasi eveniment , cota miza pentru a mentine diferenta in clasament. Aceasta regula se aplica incepand cu 1 iulie 2017

01-07-2017 at 12:45 am #134273
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

Premiile au fost afisate.
    Asteptam eventualele obiectii pana duminica seara, luni dimineata devreme cel tarziu, dupa care trimitem la NetBet la creditat!
    Bafta!

Premii

01-07-2017 at 12:13 pm #134366
    stefanel87
    Participant

@admin : Smekerul asta de smartbet scapa asa simplu doar cu o anulare de pronostic fara avertisment ??? Ar trebui luata o masura, parerea mea.Sper ca o sa iei cea mai buna decizie.multumesc.

01-07-2017 at 1:04 pm #134376
    CO
    Participant

Buna Admin, buna pariori, vreau sa va lamuresc in legatura cu acest subiect legat de ultima mea postare, si anume;
    1. in regulament nu era specificat acest lucru pana acum cand ati introdus aceasta regula nr 19 din 01.07.2017.
    2. in luna ianuarie am avut o discutie cu Admin ceva asemanator cu aceasta speta si am primit urmatorul raspuns la care voi da copy paste la o parte din discutie care are relevanta in acest conflict ” Fiecare pune cum vrea in asa fel incat sa fie pe profit. E la fel ca in viata reala. Vrei sa ramai pe profit si iti faci strategia cum vrei. Poti sa dai si mize doar de 1. Nu te opreste nimeni. Totul se rezuma la strategia persoanala. Nu e nici un fel de “mangleala”.
    Sper sa incetam acest conflict si sa ne concentram pe meciuri, hai noroc.

01-07-2017 at 2:31 pm #134383
    Admin Pariuri1x2
    Moderator

@stefanel87, nu am ce advertisment sa dau deoarece regulamentul nu prevedea o asemnea situatie. Da, este imoral cumva insa nu era si ilegal. Asta este, mergem inainte cu noua regula pe care o vom inaspri. Anulat nu este ok. Trebuie ban. Modific imediat.

01-07-2017 at 3:45 pm #134388
    stefanel87
    Participant

@admin : nu este nicio problema..ma bucur ca se va specifica o noua regula si sper ca de acum inainte sa dam dovada de mai mult fair-play, sa fim mai corecti si sa tratam acest campionat ca pe un hobby si sa nu ducem lucrurile in extrem.Sa nu ne lasam atrasi in capcana premiilor de milioane ca nu sunt garantati ci va trebui sa ne straduim sa ii rulam.mult succes la toti participantii !!

You must be logged in to reply to this topic.