-
04-06-2018 at 1:11 pm #208057
livi
ParticipantCand a fost suspendat statea bn avea un plus in clasament si i.a fost deblocat contul in care primeste 40% profit
04-06-2018 at 5:14 pm #208111Admin Pariuri1x2
ModeratorSalut,
Personal cred in a doua sansa si cred ca oricine de pe lumea asta are dreptul la o a doua sansa. Ca sa primesti a doua sansa trebuie sa iti recunosti greseala , sa o accepti si sa iti doresti sa primesti a doua sansa.
Dupa ce spiridoniada a recunoscut si a trimis o sumedenie de cerinte cu explicatii in privat – am interpretat acest aspect ca o dorinta de a reveni si a fi corect – am decis sa il reprimim incepand cu un nou sezon tocmai in ideea de a acorda o a doua sansa. Tocmai pentru ca a dorit sa continue si fara sa incerce alte cai bine cusonscute trisorilor.
Cu lion – chiar daca fapta e cumva mai mica daca ma intrebi – mai cumpanim.
La el e grav deoarece inca nu realizeaza cu ce a gresit si nici nu si-a cerut scuze sincere celorlalti participanti.
In momentul in care voi simti ca realizeaza ce a gresit si va trimite scuze publice va fi reprimit si el , bineinteles – pana la prima abatere.As fi preferat sa nu fiu nevoit sa fac aceasta precizare si sa vina de la el scuzele asteptate de toata lumea insa am vrut sa fie foarte clar cum s-a luat decizia.
Apropo, au mai fost si altii cu cont dublu. Nici unul nu a insistat sa fie primit asa cu ma facut spiridoniada. Cel mai probabil au trecut pe alt cont insa mai mult ca sigur vor fi prinsi.
Va rog si pe voi sa ii acordati o a doua sansa lui spiridoniada.
Il rog si pe @spiridoniadasa isi expuna punctul de vedere si chiar sa ceara scuze public pentru faptele sale frauduloase .
04-06-2018 at 9:18 pm #208146PANDEMiC_PANDA
ParticipantÎncă o data vreau sa îmi cer iertare tuturor utilizatorilor pe care i-am jignit cu crearea de conturi duble si multumesc frumos pentru faptul că am fost reprimit in randul celorlalti chiar daca unii inca mai carcotesc împotriva-mi.Nu am de gand sa răspund provocarilor acestora mulțumindu-i-ma cu satisfactia de a oferi pronosticuri castigatoare care sa reflecte meritul de a fi luat decizia corecta in acordarea unei o a doua sanse.De asemenea am sustinut si încă sustin revenirea lui Lion,merita sa fie aici poate mult mai mult decât alti utilizatori ce cauta sa indemne la dueluri verbale și sanctiuni.Multumesc frumos inca o data si urez inspiratie maxima tuturor!
04-06-2018 at 10:50 pm #208155
George StoianParticipantUn adevăr acceptat de toți cei care prețuiesc modestia, bunul simț, respectul de sine și față de altcineva este acela că NIMENI NU ESTE DE NEÎNLOCUIT! Eu cred în acest adevăr, dar mai cred și că în multe situații, iar în ceea ce ne privește pentru concurs – orice absență ESTE UN MINUS! Prin revenirea lor, TUDOR șI SPIRIDONIADA anulează acel minus creat de absența lor. Sunt convins că vor aprecia și vor respecta bunăvoința și încrederea oferite de admin, precum și suportul colegilor!
Din partea mea, baftă și inspirație!05-06-2018 at 4:34 pm #208387
Elisei EugenParticipantNu știu dacă scriu corect unde sunt acum, însă am de rectificat ceva, și anume în loc de STEAUA NOROCOASĂ (user-ul de la Netbet), să se pună legat! STEAUANOROCOASĂ! Am apăsat din greșeală pe „spațiu”. Mulțumesc frumos!
05-06-2018 at 6:48 pm #208409
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
Noaptea trecută am postat la concurs meciul de fotbal Delfin – U. Catolica din campionatul Ecuadorului. După ce l-am posta am văzut că fără voia mea, data de disputare se schimbase, în loc de 05.06, apărea 12.06. Am făcut sesizare pe „PROBLEME VALIDĂRI CAMPIONAT” la ora 01.35, cu aproape 2 ore înainte, meciul începând la ora 03.15, anunțând eroarea și exprimându-mi rugămintea de a fi ajutat cu modificarea datei și implicit validarea meciului. Văd că meciul apare nevalidat în lista personală de meciuri postate, de aceea vă rog să reveniți asupra deciziei, deoarece am respectat condiția de a face sesizarea înainte de începerea evenimentului. Vă mulțumesc!06-06-2018 at 12:38 pm #208545
mircea231ParticipantMai bine a-i avea rabdare. Daca ti.a spus cand o sa considere ca meriti o sa te primeasca, o sa te primeasca. Cand silesti pe cineva asa s-ar putea sa astepti mai mult decat ti-ai dori.
06-06-2018 at 12:40 pm #208547
mircea231ParticipantSe vede cat de sincere au fost scuzele. Dupa ce ti.ai cerutscuze ai mentionat aproape in fiecare postare faptul ca ti.aicerut scuze. Incearca sa inveti din greseli, sa taci si sa astepti. Daca nu mai insisti de aiurea asa, probabil te va primi inapoi. Succes.
06-06-2018 at 1:04 pm #208551
Feder FlorinParticipantRog pe Admin sa corecteze ora la meciul postat, Cittadella-Frosinone, ca am pus 19:00 in loc de 19:30…….
Iar linkul ala unde sa se corecteze, nu il gasesc, poate ar fi util de pus acolo sus, unde e Campionat Pariori si in jos Adauga pont, Ponturile mele, statisticile mele, Ultimele Ponturi, Clasament Senori, clasament Juniori, etc….
Merci06-06-2018 at 4:28 pm #208580
mircea231ParticipantEu ti-am zis un lucru, vrei sa gandesti bine, nu, treaba ta. Eu nu am de ce sa imi cer scuze in fata ta pentru ca eu nu te-am jignit, asa cum ai facut tu. Eu doar ti-am doar un sfat prietenesc, sa nu mai insisti, ca insistarea asta a ta nu iti va aduce o revneire mai rapida. Se vede ca iti doresti foarte mult sa revii, dar daca stai si rogi intr-una, nu o sa te bage nimeni inapoi mai repede. Spiridoniada, cu care te aliasesi, iar acum il acuzi de lucruri mai grave decat ai facut tu, a tacut din gura si a asteptat. Spre binele tau, pentru a schimba parerea multora de aici, ai rabdare. Eu ti-am dat un sfat prietenesc, pe care consider ca l-am facut in semn de pace fata de tine, daca tu consideri altceva, imi cer scuze. In continuare iti urez succes!
06-06-2018 at 7:08 pm #208612
mircea231ParticipantSi nu ai sau cum? Eu ti-am dat un sfat prietenesc si tu ne tratezi cu aceeasi atitudine de superioritate pe care ai avut-o de cand am intrat eu in concursul asta. „va e teama ca iar o sa va deranjez pe voi in clasament”. Din punctul meu de vedere nu mai are rost. Sper cu sinceritate sa fii reprimit, sa iti vedem „valoarea” ta care e mai presus ca a oricarui alt concurent de aici, dar tot odata, sa iti vedem si buletinul! Sper ca administratorul sa faca verificari in acest sens prin mai multe poze doveditoare cu persoana si buletinul, sa vedem si noi daca iti meriti locul aici.
06-06-2018 at 8:14 pm #208626livi
Participantspiridoniada a asteptat o luna pana admin s-a hotarat sa il reprimeasca asa ca timpul le rezolva pe toate
06-06-2018 at 10:46 pm #208638
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
În data de 05.06 la ora 01.14 AM am postat la concurs meciul de fotbal Delfin – U. Catolica din campionatul Ecuadorului. După ce l-am posta am văzut că fără voia mea, data de disputare se schimbase, în loc de 05.06, apărea 12.06. Am făcut sesizare pe „PROBLEME VALIDĂRI CAMPIONAT” la ora 01.35, cu aproape 2 ore înainte, meciul începând la ora 03.15, anunțând eroarea și exprimându-mi rugămintea de a fi ajutat cu modificarea datei și implicit validarea meciului. Văd că meciul apare tot cu data de disputare 12,06, de aceea vă rog încă odată să îndreptați Dumneavoastră eroarea prin modificarea datei din 12.06 în 05.06 și să-l poziționați alături de meciurile disputate la această dată. Altfel se va repeta situația din luna precedentă când nu mi s-a validat un meci deoarece data de disputare era greșită. Spre deosebire de acea eroare, pe aceasta am semnalat-o în timp util, respectând astfel condiția de a face sesizarea înainte de începerea evenimentului. Vă mulțumesc!
You must be logged in to reply to this topic.