-
26-09-2018 at 8:10 am #233956
tudor tudoricaParticipant@admin ia sa-l intrebi te rog pe mihaita livarica, daca are sange in instalatie si e barbat sa recunoasca discutia care a avuto cu mine in care se plangea ca nu stie cine esti tu, si ca munceste aici fara sa primeasca niciun ban, intreabal macar discutia asta daca o recunoaste, si ai sa iti dai seama pe urma ca omul chiar a cerut bani de la mine si fac pariu ca cere si de la altii, de la lion de exemplu, pentru ca in momentul in care livarica a incercat sa il certe pe lion chiar si de fatada asa sa prosteasca lumea, lion fiind copil prost a sarit imediat cu gura si i-a strigat ca strica prietenia cu el, prietenie care stim noi ce inseamna ca nu suntem cazuti de pe luna, prietenie inseamna ca livarica sa-i accepte lui lionica bolnavul toate iesirile si argumentarile de cacat aduse la ponturi pentru ca la final de luna , din alea muuuulte bonusuri zilnice oferite lui lionica pe tava de catre livarica, lionica sa ii returneze lui livrica o parte din banii primiti moca, de ex luna asta are sa-i dea pe lejer 100 de lei, pana la momentul asta, mai sunt 4 zile de concurs si livarica va mai baga cel putin un bonus zilnic la sluga lui lionica. Asta face acest jeg pe nume livi care se plange la oameni ca nu primeste niciun leu de aici pentru munca depusa si care dupa ce castiga increderea oamenilor le face propuneri financiare, mici intelegeri avantajoase pentru toata lumea.
26-09-2018 at 4:44 pm #234078Dută Marian
ParticipantBăi Tudore, frățioare; mai termină odată cu comentariile aste p-aici, că ne plictisești frate….Vezi-ți moșule de pariule tale și mai lăsați cearta asta de doi lei….Așa făceai și cu celălalt….tot ziceai că termini cu comentariile, dar tot tu erai ăla care întărâta căcatu….Eu am impresia că -ți place cearta și circu și panarama….Eu nu te cunosc nici pe tine nici pe ceilalți, dar mai lăsți circul ăsta ieftin….Vedeți-vă de ponturile voastre fiecare….Că sunteți pe plus sau că sunteți pe minus, nu interesează pe nimeni; credeți-mă…..
26-09-2018 at 11:59 pm #234138
Simona SimonaParticipantdin cauza unor comentarii aiurea cred ca ma enumar printre cei multi care au dat „dezabonare” de la comentarile de pe forum. sincer nu se poate asa ceva.
Nu inteleg de ce nu iti deschizi un „Topic” nou si sa iti scrii acolo ce ai de scris sa lasi mostenire la nepoti?
Ma abonasem la forum pentru alte discutii nu pentru frustrari de mare parior.
Cred ca multi se abonasera pentru cu totul alte discutii insa cred ca la fel de multi au dat cu timpul „dezabonare”Aveam mai multe variante
– fie imi stergeam contul de mail din telefon sa nu mai primesc notificari,
– fie „sparg telefonul, sparg laptopul sparg ce prind povestesc la nepoate, fac si dreg” cum ai zice ,
– fie ma dezabonez bine mersi de la forumAm ales varianta cea mai lejera pentru mine zic eu.
Somn usor la toata lumea!
27-09-2018 at 10:38 pm #234408
Feder FlorinParticipantADMIN, te rog frumos, fa-l pe Lion sa taca…..incarca serverul cu comentariile lui, care crede-ma, doar irita lumea…..numai vaicareli, cearta, frustrari si rafuieli…….Eu, sincer, l-as lasa sa dea ponturi dar aici pe Forum i-as da ban, sa nu mai poate scrie. Trebuie sa existe acolo un butonel care sa faca asta. Multumesc si sper sa nu mai vad comentarii, de nicio natura de la acest Lion.
30-09-2018 at 1:39 am #234893
Daniel IancuParticipantne-a cam ars Barcelona de 3x la rand ..athletic-leganes-girona
30-09-2018 at 12:19 pm #235005iorga ionut iulian
ParticipantBuna ziua prieteni,
As vrea sa incep sa postez din luna Octombrie , pariurile mele la sporturi de iarna . Pot spune ca urmaresc aceste sporturi de 10 ani si ca am avut rezultate foarte bune in ultimul sezon al acestor sporturi de iarna. Cred ca daca analizezi foarte bine si urmaresti atent , poti avea un profit foarte bun pariind pe aceste sporturi.30-09-2018 at 4:50 pm #235057iorga ionut iulian
ParticipantBuna ziua , Am trimis trei mesaje in legatura cu contul meu de la NETBET de acum o saptamana dar nimeni nu mi raspunde.
Pot sa primesc un raspuns?
Va multumesc01-10-2018 at 6:33 am #235118iorga ionut iulian
Participantbuna dimineata, de ce nu am promovat la seniori daca sunt pe locul 2?
01-10-2018 at 11:43 am #235188iorga ionut iulian
Participantse pare ca promoveaza doar persoanele care sunt dorite de admini. Un pariu de sambata la volei nu a fost validat special pentru a nu promova la seniori. Am trimis mail in legatura cu contul meu de la NETBET dar nimeni nu raspunde.
01-10-2018 at 12:41 pm #235192
NegustoruParticipantProbabil o sa promovezi pe parcursul zilei..Campionatul are 10 locuri la seniori si momentan sunt doar 9 din cate am vazut, probabil tu fiind al 10-lea. Pontul din volei nu cred ca influenta in vreun fel situatia, dar cred ca nu a fost validat cu un motiv nicidecum in scopuri conspirationiste. In legatura cu contul de la Netbet nu cred ca te poate ajuta cineva de aici. Ea legatura cu cei de la Netbet pe live chat nu prin mail si te rezolva ei cu orice problema..e mai rapid si eficient. Vezi meniul Asistenta. Bafta!
01-10-2018 at 12:44 pm #235194iorga ionut iulian
ParticipantEste vorba despre contul introdus aici pe site , nu este ionutiorga90, corect este ionutiorga9090
Daca vreau sa adaug un pont , trebuie sa astept pana o sa fiu promovat?01-10-2018 at 12:51 pm #235196
NegustoruParticipantAm inteles, in cazul asta mai trimite un mail in contact sau anunta adminul. Ponturi poti sa pui linistit
01-10-2018 at 7:54 pm #235333
George StoianParticipantDomnule Iorga salut!
Promovarea/retrogradarea oricărui participant la acest concurs sunt determinate DOAR de criterii obiective și de performanță. La evenimentul Polonia – SUA din cadrul CM, postat în data 29.09.2018 ați jucat „Kurek – sub 20.5 puncte”, pronostic foarte dificil de soluționat. Acesta a fost singurul motiv la întârzierii în ceea ce privește promovarea. Acum s-a rezolvat. Baftă!
You must be logged in to reply to this topic.