-
12-10-2018 at 7:40 pm #238133
cristianParticipantSalut, cred ca este gresit acordandu-mi un premiu nemeritat, referindu-ma la castigul de care voi ati desemnat ca eu sunt castigator in data de 09.10 dintre meciul Pau VS Chambly, unde scorul a fost 2-0 pt echipa gazda si eu am pariat pe echipa oaspete ca castiga, deci castigul nu-mi trebuie sa-mi revina mie, multumesc.
12-10-2018 at 10:05 pm #23816813-10-2018 at 5:30 am #238206
George StoianParticipantLa extragerea bonusului zilnic participă TOATE evenimentele postate în ziua pentru care se face extragerea, chiar dacă nu sunt winn, sau dacă sunt postate anticipat, urmând să se dispute în una dintre zilele următoare.
13-10-2018 at 10:16 am #238296
George StoianParticipantVĂ SALUT DOMNILOR!
1. Chiar dacă, pentru a se pricepe și a juca la pariuri sportive, nu este necesar pentru nimeni să aibă un nivel intelectual peste medie, cred că este nevoie de istețime pentru a înțelege și a juca, având în vedere oferta tot mai diversă în ceea ce privește complexitatea pronosticurilor.
2. Participarea la concurs se face în limba română, vorbită de toți participanții și folosită la redactarea argumentației prin care fiecare își motivează alegerea pronosticului jucat la evenimentul postat.Majoritatea textelor argumentative confirmă afirmațiile de mai sus, dar sunt și unele postări, în care argumentațiile sunt superficiale, subiective, iar altele par a fi scrise de persoane care nu cunosc bine limba română. Dacă la cele numite de mine „subiective” explicația este evidentă, sunt redactate cu intenția de a justifica în primul rând COTA, nu pronosticul jucat, la celelalte explicația reprezintă o PRACTICĂ INTERZISĂ DE REGULAMENT: COPY PASTE DUPĂ TEXTE APĂRUTE PE SITE uri, probabil redactate în engleză! De ce cred asta? DEOARECE NU ESTE POSIBIL CA UN ROMÂN SĂ MALTRATEZE ÎN AȘA HAL LIMBA MATERNĂ! Traducerea nu este făcută în cea mai fericită formă, de aceea unele argumentații au pasaje de-a dreptul ridicole în ceea ce privește cursivitatea formulării propozițiilor, a frazelor sau a unor asocieri de cuvinte! Este jenant și ridicol în același timp să susții că ești român și să prezinți un astfel de text scris în limba română! Nu este vb de faptul că „nu suntem profesori de limba română” și nici că „nu postăm opere literare” cum s-a mai replicat uneori, dar nici să ne batem joc nu este acceptabil. În plus, eu unul consider că postarea unei astfel de argumentații este lipsă de respect față de organizatori, față de colegi, față de sine. De fair play nu mai amintesc, ar fi inutil . . . !
Având în vedere această realitate, în numele majorității participanților care au o atitudine onorabilă, voi trata cu obiectivitate dar și cu maximă exigență argumentațiile de mântuială și cotele „ajustate”! Altfel spus, nu accept să fiu mințit!
Nu nominalizez, dar dacă va fi nevoie, o voi face!
Vă doresc o zi bună și baftă!15-10-2018 at 6:17 pm #238803
BogdanParticipantCum pot sterge un pont ? Am adaugat din greseala acelasi pont de 2 ori din cauza unei erori care mi-a zis ca nu imi recunoaste pagina …
Daca nu pot eu …Rog un admin sa-mi stearga unul din ponturile de la Finlanda – Grecia … ambele sunt la fel15-10-2018 at 6:46 pm #238806
George StoianParticipantBogdan salut!
S-a rezolvat, am dat „nepublicat” pentru a doua postare. Baftă!18-10-2018 at 4:26 pm #239540
Simona SimonaParticipanthai sa vedem cine va castiga pe 18.10 bonusul?
Participanti nicgil007 si -Lion- .
Cote apropiate 1.63 Lion, 2.25 nicgil007
Eu mizez pe Lion 🙂marynu, maresalul sau altii deja nu mai au cote 🙂
E duel 1 vs 1 intre lion si nicgil007 🙂
cine strange mai multe 🙂18-10-2018 at 7:13 pm #239585livi
Participant@SIMYTIMY80 e doar o intamplare au fost luni in care eu am castigat mai multe bonusuri , tu sau maresalul sau altii . ar trebuie o regula noua in care sa poata participa doar ponturile castigatoare
19-10-2018 at 12:07 am #239620livi
ParticipantCota 5 a ieșit @simytimy80 . Bv .cate unități ai pariat pe @ lion
19-10-2018 at 12:13 am #239623
Simona SimonaParticipantA fost all în. Dar era pe nicgil.
Măcar sa tina hegemonia asta cu bonusul 🙂19-10-2018 at 9:20 am #239684
George StoianParticipantAi avut noroc x 2, ai fost selectat(ă) pentru bonus, iar pariul primește cota 1 deoarece nici unul dintre cei doi nu a fost „winn”
19-10-2018 at 9:35 pm #239884Dută Marian
ParticipantPentru a nu mai exista discuții în ce privește bonusul zilnic, propun ca extragerea să aibă loc în emisiunea „Un pont pe zi”, pentru a fi o extragere transparentă…..Pentru că altfel, și eu și oricare concurent putem presupune că acea extragere nici măcar nu are loc, și că premiile se dau pe ochi frumoși…..E doar o sugestie…..Mulțumesc…..
20-10-2018 at 12:06 am #23990520-10-2018 at 1:34 pm #240073PANDEMiC_PANDA
ParticipantBuna ziua as dori sa atentionez si eu asupra faptului ca la meciul Constantine-Medea din Algeria am pus Amical deoarece nu exista numele tarii,rog a se valida,multumesc frumos,o zi profitabila tuturor !
You must be logged in to reply to this topic.